Çok fazla strese sokmuş olabilirsin(bir yerden sonra karıncalar hareketsiz kalıyor) veya diğer tüpte su kalmamış olabilir bu arada her şey normal iken daha önce benimde başıma geldi genellikle kraliçe ölümle sonuçlandı bence 24 saat bekle kraliçe yine geçmez ise ufak titreşimler ile geçmesine yardım et birde başka bir olayda (aralığı kendin yaptıysan) kraliçe o aralıktan geçemiyor olabilir onada bakmanı tavsiye ediyorum.Gelişme olursa bilgilendirirsen sevinirim.Düzeltme : W'lar 2 olacaktı yanlış yazmışım. Ayrıca kralicede yumurta da yok sadece işçiler pupa ve larvaları taşımışlar.
istedikleri değeri veriyorsan kalmaz kolonin küçük ise ilk işçiler yumurtlara odaklanırlar çok fazla keşif yapmaya çalışmazlar durgunluk sebebinin bu olduğunu düşünüyorum birde besleme sıklıklarınızda önemli tabi her canlı enerjiyi besinlerden alır.Umarım halen yaşıyorlardır birazcık geç cevap verdim kusura bakma.Ben tüpleri outworld ün içine koydum o yüzden dün camlarını silerken baya titreşti. O yüzden olabilir işçilerin durgunluğu. Ayrıca kraliçede hareket problemi yok ama yanında 3-4 işçi görüyorum en fazla. Bir daha baktım w tane yumura görebildim işçilerin orada. titreşimler veriyorum hareketleniyorlar. Muhtemelen dünkü büyük temizlik sebep oldu. Son bir soru, kış aylarında oda sıcaklığında olsa bile hareketleri yavaşlar mı?
@HanN0oa
Strestenmiş. Hepsi normale döndü şuan. Ayrıca yardım için tşkistedikleri değeri veriyorsan kalmaz kolonin küçük ise ilk işçiler yumurtlara odaklanırlar çok fazla keşif yapmaya çalışmazlar durgunluk sebebinin bu olduğunu düşünüyorum birde besleme sıklıklarınızda önemli tabi her canlı enerjiyi besinlerden alır.Umarım halen yaşıyorlardır birazcık geç cevap verdim kusura bakma.