cinsi messor türü structor muhtemelenEkli dosyayı görüntüle 6871
İlk işçiler tahmini kaç güne çıkar ? Her gün bakarak rahatsız etmek istemiyorum.Ve kraliçemin türü messor diye düşünüyorum yanılıyormuyum ?
Doğrudur gözğküyor amma velakün yüklediğim fotoda bakarsan işçiler 4. Aşamada yani çıkmasına daha var abdomeni. Gözüküyor elbette ama abdomen rengine baktınmı?12 13 gün biraz fazla değil mi ? İki tanesinin net şekilde abdomenleri gözüküyor her an çıkıp yürüyecekler gibi![]()
Neden structor? Neden siyah olan diğer messor türlerini elediniz?cinsi messor türü structor muhtemelen
1 tanesi 6.evrede gibi duruyor.Tüm vücut hatları olgunlaşmış kraliçenin altında kalmasından ve beceriksiz çekimimden dolayı gözükmüyorDoğrudur gözğküyor amma velakün yüklediğim fotoda bakarsan işçiler 4. Aşamada yani çıkmasına daha var abdomeni. Gözüküyor elbette ama abdomen rengine baktınmı?
Verdiğim bilgi 4. Evre içindi zaten1 tanesi 6.evrede gibi duruyor.Tüm vücut hatları olgunlaşmış kraliçenin altında kalmasından ve beceriksiz çekimimden dolayı gözükmüyor4.evreden itibaren kaç gün sürüyor çıkmaları bilginiz var mı ? İlk beslemeyi uzatmak istemiyorum
Cinsi messor olduğu kesin ve Türkiye'de genel olarak structor yoğunlukta olduğu için muhtemelen ifadesini kullandım ama yanlış oladabilir.Neden structor? Neden siyah olan diğer messor türlerini elediniz?