Çok küçük damla şeklinde şekerli su verin, 1 gün bekledikten sonra canlı yeminiz varsa canlı yem ve 1 2 tane tohum(kuş yemi) verebilirsiniz.Söylenenlere göre messor olan karaliçem yumurtladı ve yumurtadan işçisi çıktı 2 aydır hiç besleme yapmadım şimdi napmam gerektigini bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Şuan besleme yapmanıza gerek yok messorlar besleme yapılmadan koloniyi 10 işçiye kadar çıkartabilir, işçi çıktıktan 1 hafta sonra beslenmeniz daha iyi olur.Söylenenlere göre messor olan karaliçem yumurtladı ve yumurtadan işçisi çıktı 2 aydır hiç besleme yapmadım şimdi napmam gerektigini bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Çok küçük damla şeklinde şekerli su verin, 1 gün bekledikten sonra canlı yeminiz varsa canlı yem ve 1 2 tane tohum(kuş yemi) verebilirsiniz
Sizden önce bir arkadaş daha yazdı ama ben 1-2 tohum biraz da ekmek verdim sorun olur mu acaba?Şuan besleme yapmanıza gerek yok messorlar besleme yapılmadan koloniyi 10 işçiye kadar çıkartabilir, işçi çıktıktan 1 hafta sonra beslenmeniz daha iyi olur.
Sorun olmaz sıkıntı yok, ama çok fazla durmasın ve yiyecekleri nem pamuğuna götürmesinler.Sizden önce Bi arkadaş daha yazdı ama ben 1 2 tohum bşraz da ekmek verdim sorun olur mu acaba
Ekmek yerine şekerli su vermeniz daha iyi olur.Sizden önce Bi arkadaş daha yazdı ama ben 1 2 tohum bşraz da ekmek verdim sorun olur mu acaba
Karınca çiftliğim kanalında, "ilk işçi çıktı ne yapacağım" videosunda anlatılıyor.Söylenenlere göre messor olan karaliçem yumurtladı ve yumurtadan işçisi çıktı 2 aydır hiç besleme yapmadım şimdi napmam gerektigini bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Şekerli suyu koyuyorum ama durması mı lazım acaba koyunca pek ilgi göstermediler koyup kapatayım mıEkmek yerine şekerli su vermeniz daha iyi olur.
Koyup kapatabilirsin ama çok durmasın durunca tüpü kirletir ve yapış yapış olur.Şekerli suyu koyuyorum ama durması mı lazım acaba koyunca pek ilgi göstermediler koyup kapatayım mı