Evet o vidoyu izledim ama bu işçiler onların yanında çok büyük kalıyor. Şöyle söyleyim, majör messor işçisinden çok rahat büyükler. Bu tüp 15mm çaplı bir tüp, oradan hesap edebilirsiniz belki.Componotus sanchus gibi duruyor Tuğkan abinin karınca boyama isimli videosunda var
Muhtemelen gelişmiş bir koloniden aldığınız için büyükler. İlk işçiler bu kadar büyük çıkmaz sonralar buyur hayal kırıklığına uğramayın. Zaten Tuğkan abinin videosunda da daha yeni bir koloni olduğu için işçiler küçük "Antana" isimli kraliçenin kolonisiEvet o vidoyu izledim ama bu işçiler onların yanında çok büyük kalıyor. Şöyle söyleyim, majör messor işçisinden çok rahat büyükler. Bu tüp 15mm çaplı bir tüp, oradan hesap edebilirsiniz belki.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Merak etme sebebim şu, iki tane compo kraliçem var. İkisinin de yumurtaları pupa evresinde ve işçileri böyle olacaksa gerçekten çok sevineceğim çünkü bu işçilerin hem renklerine hem boyutlarına bayıldım.
Anladım, teşekkür ederim. İlk defa dışarda bu işçilerden gördüm, burada yaygın olmadıkları için mi yoksa diğer kolonilere nazaran daha yavaş çoğaldıkları için mi bilmiyorum ama gerçekten çok güzel canlılar.Muhtemelen
Muhtemelen gelişmiş bir koloniden aldığınız için büyükler. İlk işçiler bu kadar büyük çıkmaz sonralar buyur hayal kırıklığına uğramayın. Zaten Tuğkan abinin videosunda da daha yeni bir koloni olduğu için işçiler küçük "Antana" isimli kraliçenin kolonisi