Messor kraliçem yumurtladı işçiler ne zaman çıkar?
Ortama göre değişiyor. İdeal ortamsa eğer 20 güne çıkarMessor kraliçem yumurtladı işçiler ne zaman çıkar?
1 ila 1,5 ayı bulabilir. Günlüğüme bak istersen, 1 ayı doldurduk.Messor kraliçem yumurtladı işçiler ne zaman çıkar?
İdeal ortam derken nasıl yaniOrtama göre değişiyor. İdeal ortamsa eğer 20 güne çıkar
Oda sıcaklığında,stressiz,ışıksız kendi halinde. Strese sokarsan çıkma süresi uzar.İdeal ortam derken nasıl yani
Koloni oluşumu okuduktan sonra yumurtaları işçiler bakarsa evet kısa bir süredede çıkma olabilir ama bu dediğiniz kraliçenin ilk işçisini çıkarma sürecinde imkansız gibi yorumunuzu doğru bulmuyorum cevaba gelirsek yukarda belirtilmiş bir buçuk iki aylık bir süreçte bir yada iki işçi çıkacaktırOrtama göre değişiyor. İdeal ortamsa eğer 20 güne çıkar
Öncelikle bu görseli birkaç yere attığım için kusura bakmayın. Bu kraliçeler 17 günde böyle oldu maksimum 3 4 gün sonra ilk işçi iskeleti oluşacaktır. Birkaç gün sonra da ilk işçi oluşacakKoloni oluşumu okuduktan sonra yumurtaları işçiler bakarsa evet kısa bir süredede çıkma olabilir ama bu dediğiniz kraliçenin ilk işçisini çıkarma sürecinde imkansız gibi yorumunuzu doğru bulmuyorum cevaba gelirsek yukarda belirtilmiş bir buçuk iki aylık bir süreçte bir yada iki işçi çıkacaktır
Tamamdır teşekkür ederimKoloni oluşumu okuduktan sonra yumurtaları işçiler bakarsa evet kısa bir süredede çıkma olabilir ama bu dediğiniz kraliçenin ilk işçisini çıkarma sürecinde imkansız gibi yorumunuzu doğru bulmuyorum cevaba gelirsek yukarda belirtilmiş bir buçuk iki aylık bir süreçte bir yada iki işçi çıkacaktır
Öyle yapıyorum teşekkürler hocamOda sıcaklığında,stressiz,ışıksız kendi halinde. Strese sokarsan çıkma süresi uzar.