İlk işçi çıktıktan sonra sivrisinek şekerli su vermiştim aradan üç gün geçti beslemek için tekrar açtım iki işçi karıncayı ölü buldum neden öldüler yardımcı olabilir misiniz?
Besin yetersizliği , bi tür hastalıktan yada doğum esnasındaki kusurlar yüzünden ölmüştür. Büyük ihtimal besin yetersizliği.İlk işçi çıktıktan sonra sivrisinek şekerli su vermiştim aradan üç gün geçti beslemek için tekrar açtım iki işçi karıncayı ölü buldum neden öldüler yardımcı olabilir misiniz?
Şuanlık şırınga ile idare ediyorum köydeyim ondan dolayı şırıngaya koydum kraliçeyi işçiler çıkmadan 1 gün önce suyun bittiğini farkettim arka kısımdan şu doldurayım derken hava dışarı çıkmadı basınç yaptı ve şu yumurtaların bulunduğu bölgeye girdi bende hemen elimden geldiğince kurtarabilidiğim kadar kurtardım kuruladım pamuk ile ve küçük yumurtalar zaten mefta oldu suyla aktı gitti tekrardan yeniledim şırınganın içini sonra işçiler çıktı 6 tanesi çıktıktan sonraki gün 3 işçiyi ölü buldum sudan kaynaklı da olabilir mi acaba?Besin yetersizliği , bi tür hastalıktan yada doğum esnasındaki kusurlar yüzünden ölmüştür. Büyük ihtimal besin yetersizliği.
Valla anlattığınız şeyle ilgili olabilir ancak ben yinede besin eksikliğinden öldüğünü düşünüyorum.Şuanlık şırınga ile idare ediyorum köydeyim ondan dolayı şırıngaya koydum kraliçeyi işçiler çıkmadan 1 gün önce suyun bittiğini farkettim arka kısımdan şu doldurayım derken hava dışarı çıkmadı basınç yaptı ve şu yumurtaların bulunduğu bölgeye girdi bende hemen elimden geldiğince kurtarabilidiğim kadar kurtardım kuruladım pamuk ile ve küçük yumurtalar zaten mefta oldu suyla aktı gitti tekrardan yeniledim şırınganın içini sonra işçiler çıktı 6 tanesi çıktıktan sonraki gün 3 işçiyi ölü buldum sudan kaynaklı da olabilir mi acaba?
Sivrisinek vermiş. Besin yetersizliğindense sivrisinek ilaçlanmaş ve zehirlemiş olabilir bence. 3 Günde besin yetersizliğinden öleceklerini sanmam.Valla anlattığınız şeyle ilgili olabilir ancak ben yinede besin eksikliğinden öldüğünü düşünüyorum.
Orayı görmedim şaka gibi. Sivrisinek verdiyseniz sivrisinek ilaca mağruz kalmış ve işçilerden zehirli madde taşınımından ölmüştür.Sivrisinek vermiş. Besin yetersizliğindense sivrisinek ilaçlanmaş ve zehirlemiş olabilir bence. 3 Günde besin yetersizliğinden öleceklerini sanmam.
Bende öyle olduğunu düşündüm ancak baş şüpheli sivrisinek.Bence sivriden deil çünki öyle olsa hepsi ölür bende de oldu ilk çıkan karıncalarda böyle olabilir asıl sorun işcin mesela 13 14 Ken 4 5 e düşerse beslenmeden olabilir ve gördüm kadarıyla messor cinsi ama kuş yemi yada tohum yok yani hayvanlar aç en azından çok az bı elma dilimi koyda hayvanlar biraz canlansın
Güçsüz ve ilk işçiler bu tarz durumlarda kendileri gg oluyorBende öyle olduğunu düşündüm ancak baş şüpheli sivrisinek.