KrYetersiz ısı ve nem olabilir. Bide canlı yem ne sıklıkla veriyorsunuz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ve kol
Yetersiz ısı ve nem olabilir. Bide canlı yem ne sıklıkla veriyorsunuz.
Ve kolonide kraliçe var değilmi?
Yani onlarca protein kaynağı var.Canlı yem vermelisiniz. Karıncalar proteinede ihtiyaç duyar. Canlı yem vermeseniz bile arada sosis sucuk gibi şeyler verebilirsiniz.
Hayır sadece tohum değil hep tohumda bir yere kadar dediğim gibi arada bunları verin.Messor türü sadece tohum yetiyor diye duymuştum arada da şekerli su veriyordum
Bence karıncalar yerse onlara zarar verecek bir böcek var mı demek istediKarıncaların yiyebileceği zararlı bir böcek varmı demek istediniz sanırım?
Sizce varmı!Bence karıncalar yerse onlara zarar verecek bir böcek var mı demek istedi
Pardon ?Ha öylemi onum hakkında birşey söyleyemiycem.
Sizce varmı!
EvetBence karıncalar yerse onlara zarar verecek bir böcek var mı demek istedi
Hayır, ilgisi yoktur. Messorlar sadece tohum ile yaşayabilirler. @Enes007 Tohum yediklerini gördünüz mü?Canlı yem vermelisiniz. Karıncalar proteinede ihtiyaç duyar. Canlı yem vermeseniz bile arada sosis sucuk gibi şeyler verebilirsiniz.
Yani onlarca protein kaynağı var.
Ben ellemedimGördüğüm kadarıyla larvalar dağılmış müdahale etmiş olma ihtimalinin var mı eğer öyle değilse başka bir sebebi vardır
Doğru tohumların sert kabuklu olma ihtimali var ise yiyememiş olabilirlerHayır, ilgisi yoktur. Messorlar sadece tohum ile yaşayabilirler. Tohum yediklerini gördünüz mü?
Evet hatta kraliçenin yanında yarısı bitmiş tohum duruyorHayır, ilgisi yoktur. Messorlar sadece tohum ile yaşayabilirler. Tohum yediklerini gördünüz mü?