Messor mediası kadar olabilirBoyutu nedir?
6 mm civarı diye tahmin ediyorumMessor mediası kadar olabilir
Tetrmorium yada messorun jerhangi bir türüAz önce bulduğum işçilerin türünü tespit edebilir misiniz? Çok güzel bir tür. Umarım fotoğraflar yeterli olur.
Ekli dosyayı görüntüle 11760
Ekli dosyayı görüntüle 11761Ekli dosyayı görüntüle 11762Ekli dosyayı görüntüle 11763
İkisiyle alakası olmamasını geçtim farklı altfamilyadanlar. Sallama tahmin yazmayın.Tetrmorium yada messorun jerhangi bir türü
Camponotus vagus olduğunu düşünüyorumŞimdi makro lensle gidip birkaç fotoğraf daha çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 11765Ekli dosyayı görüntüle 11766Ekli dosyayı görüntüle 11767Ekli dosyayı görüntüle 11768Ekli dosyayı görüntüle 11769
Bilmemek suç değil öğreemek suçtur. Ben tahminimi ve düşüncemi yazdımİkisiyle alakası olmamasını geçtim farklı altfamilyadanlar. Sallama tahmin yazmayın.
Camponotus vagus olduğunu düşünüyorum
Görsellerden baktım gördüğüm işçinin aynısı diyebilirimİkisiyle alakası olmamasını geçtim farklı altfamilyadanlar. Sallama tahmin yazmayın.
Camponotus vagus olduğunu düşünüyorum
Bilmediğin konu hakkında yorum yapman bilgi karmaşasına yol açıyorBilmemek suç değil öğreemek suçtur. Ben tahminimi ve düşüncemi yazdım
Tahminim dedim.Bilmediğin konu hakkında yorum yapman bilgi karmaşasına yol açıyor
Bilgi olmadan tahmin yapıp insanların kafasını karıştırmak suç mu peki?Bilmemek suç değil öğreemek suçtur. Ben tahminimi ve düşüncemi yazdım
Öğrenmek istiyorsan konuları sadece takip etmen daha yararlı olur.Tahminim dedim.
Daha önce forumda hiç duymamıştım. Ender bir tür mü?Kiesenwetteri gruptan bir Camponotus işçisi
Hayır ama fazla bilinmiyor hobiciler arasında sanırım.Daha önce forumda hiç duymamıştım. Ender bir tür mü?
Ender bir tür olduğunu zannetmiyorum. Forumda genelde cins veya tür tahmini yapıldığı için Kiesenwetteri tür grubunu duymamış olmanız normal.Daha önce forumda hiç duymamıştım. Ender bir tür mü?
Ben ilk uzak çektiği fotoraflardan baktımBilgi olmadan tahmin yapıp insanların kafasını karıştırmak suç mu peki?
Nasıl tahmin yaptın bi öğrenmek istiyorum. Dediğin cinslerle bu işçi aynı altfamilyadan bile değil.
İyi teşekürler@Enescanaltun Tahmin yapmak istiyorsan "Messor olduğunu düşünüyorum/Ben Tetramoriuma benzettim" diyebilirsin