Aynı tür olması lazım, kraliçeniz hangi cins ve fotoğraf atın lütfen.Kraliçenin işçiyi kabul etmesi için dışarıdan rastgele türdeki işçiyi koysam olur mu? Şu anda işçiyi ayrı kaba aldım, hemen mi yan yana koymalıyım, biraz bekletmeli miyim?
kabul etmez büyük ihtimalle.Kraliçenin işçiyi kabul etmesi için dışarıdan rastgele türdeki işçiyi koysam olur mu? Şu anda işçiyi ayrı kaba aldım, hemen mi yan yana koymalıyım, biraz bekletmeli miyim?
Aynı tür değilse kabul etmez. Aynı tür olsa bile kabul etmediği oluyor. Ayrıca cinsi nedir işçi önerilen bir tür mü?Kraliçenin işçiyi kabul etmesi için dışarıdan rastgele türdeki işçiyi koysam olur mu? Şu anda işçiyi ayrı kaba aldım, hemen mi yan yana koymalıyım, biraz bekletmeli miyim?
Ayrıca işçinin türünü bilmiyom bir sürü yuva var bizim evin orda hepsi farklı türdûrKraliçenin cinsi pheidole sp. İşçinin fotosunu atarım birazdan
İşçi bu ama sanki arka kısmı çok sarkık geldi ama cinsinden mi
Pheidole zaten ilk işçisini de hızlı çıkarır çok da hızlı kolonileşir, bence işçi eklemeye gerek yok zaten riskli bir işlem.Kraliçenin cinsi pheidole sp. İşçinin fotosunu atarım birazdan
Ayrıca işçinin türünü bilmiyom bir sürü yuva var bizim evin orda hepsi farklı türdûr
Fakat alalı 1 ay oldu işçi cikmadiPheidole zaten ilk işçisini de hızlı çıkarır çok da hızlı kolonileşir, bence işçi eklemeye gerek yok zaten riskli bir işlem.
Yumurtalarda dollenmemis ise kraliçe dışarda arayamam özel bi sebebten bu sefer sıkıntıya giriyorumFakat alalı 1 ay oldu işçi cikmadi