ilk işçim çıktı ama çok küçük yani normal bi messor işcisi kraliçenin 3 de 1 i ise bunun boyutu 15 de 1 bugün çıktı ve ilk işcisi
Teşekkürler dostum bunu bildim iyi oldu birde oldu birde ben ilk işçi çıkınca karınca sitrese girmesi daha zor olur die biraz rahat bakmaya bakşladım yani günde 2 3 kere napyo lan bunlar die baksak bişi olurmuİlk işçilere "nanitik işçi" deriz. Bu işçiler birinci nesil işçilerdir ve "nurse" yani hemşire işçiler olarak da adlandırılırlar. Çoğunlukla yumurtalarla ilgilenirler ve ava da pek çıkmazlar. Bu sebeple büyük olmazlar. Kraliçenin yumurtlayacağı ikinci nesil işçiler, daha büyük olacaklardır.
Koloninin sağlığı için günde bir defa bakmak dah iyi olur.Teşekkürler dostum bunu bildim iyi oldu birde oldu birde ben ilk işçi çıkınca karınca sitrese girmesi daha zor olur die biraz rahat bakmaya bakşladım yani günde 2 3 kere napyo lan bunlar die baksak bişi olurmu
Evet daha az sitrese girer fakat 3 biraz abartı iki günde bir daha uygundur. günde 3 kere yaparsan ölmezler ama daha yavaş gelişim olur.Teşekkürler dostum bunu bildim iyi oldu birde oldu birde ben ilk işçi çıkınca karınca sitrese girmesi daha zor olur die biraz rahat bakmaya bakşladım yani günde 2 3 kere napyo lan bunlar die baksak bişi olurmu
Teşekkürler dostum bu yorumu okumadan bidaha bakmışım buda son olsun 2 3 gün ellemeyek de bı baksana ya çok küçükEvet daha az sitrese girer fakat 3 biraz abartı iki günde bir daha uygundur. günde 3 kere yaparsan ölmezler ama daha yavaş gelişim olur.
Teşekkürler broKoloninin sağlığı için günde bir defa bakmak dah iyi olur.
Teşekkürler dostum bu yorumu okumadan bidaha bakmışım buda son olsun 2 3 gün ellemeyek de bı baksana ya çok küçük
Doğru tanımlamışsınız, cinsi messor.Birde pek net çıkmamış ark lar ama cinsi ben messor olarak tanımladım ama pek detaylı bilmiyorum nedir
Teşekkürler broDoğru tanımlamışsınız, cinsi messor.