İşci alamıyorum, yumurtalar gelişmiyor

Mustafaf

Yumurta
Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta falan önce açmışdım konuyu bi arkadaşımız 3 haftada ilk işcini alırsın demişdi ama hala yumurtalarda bi gelişim yok türü aphonegaster subterranea çok sıkıldım artık 30 ağustosda buldum kraliçeyi 2 gunde yumurtlamışdı ama o gğndrn beri en ufak gelişim göremiyorum beslememmi gerek (3 kraliçemde aynı durumda)

Ekli dosyalar

• IMG_1700.jpeg
    IMG_1700.jpeg
    43.4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1702.jpeg
    IMG_1702.jpeg
    44.6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1704.jpeg
    IMG_1704.jpeg
    51.8 KB · Görüntüleme: 33

Yunusemree

Larva
Üye
çok sık kontrol etmeyin yumurtalarda bir sıkıntı gözükmüyor bence biraz daha sabırlı olmalısınız

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta falan önce açmışdım konuyu bi arkadaşımız 3 haftada ilk işcini alırsın demişdi ama hala yumurtalarda bi gelişim yok türü aphonegaster subterranea çok sıkıldım artık 30 ağustosda buldum kraliçeyi 2 gunde yumurtlamışdı ama o gğndrn beri en ufak gelişim göremiyorum beslememmi gerek (3 kraliçemde aynı durumda)
Yumurtaları yiyip tekrar yumurtlamıştır
Tüpün her hariketinde yumurtaları yiyecektir
3 hafta kontrol etmeden bırakın yoksa işçi almanız zor

Mustafaf

Yumurta
Üye
Yumurtaları yiyip tekrar yumurtlamıştır
Tüpün her hariketinde yumurtaları yiyecektir
3 hafta kontrol etmeden bırakın yoksa işçi almanız zor
Dediginizi yaptim heralde 30 saniye icinde bu islemi yapabilcegini dusunmuyorum hic bir sekilde titresim yapmadim veya isik tutmadim 1 hafta boyunca yumurtaların hic gelismemesi bana normal gelmiyor

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Dediginizi yaptim heralde 30 saniye icinde bu islemi yapabilcegini dusunmuyorum hic bir sekilde titresim yapmadim veya isik tutmadim 1 hafta boyunca yumurtaların hic gelismemesi bana normal gelmiyor
normaldir hocam bende 2 aydır Tetramorium kraliçemin yumurtalarında gelişme görmüyorum. biraz daha sabırlı olmanızı isterim.