Teşekkür ederim componotusun hangi türü acabaCinsi Camponotus ve ilk işçiye kadar beslemenize gerek yok.
Bilmek zor. Öğrenmeden devam etseniz daha iyi.Teşekkür ederim componotusun hangi türü acaba
Ben camponotus sanctus s benzettim ama tahmin etmek zor sanctus olmayadabilirTeşekkür ederim componotusun hangi türü acaba
Onu bu fotoğraftan bilemeyiz. Yandan thorax'ın net çıktığı ve renklerinin net belli olduğu bir fotoğraf gerekli. Zaten türünde önemi yok.Ben camponotus sanctus s benzettim ama tahmin etmek zor sanctus olmayadabilir
Hocam renk önemli değil.Onu bu fotoğraftan bilemeyiz. Yandan thorax'ın net çıktığı ve renklerinin net belli olduğu bir fotoğraf gerekli. Zaten türünde önemi yok.
Tür belirlerken abdomendeki tüy sayısı bile bazen etkiliyor.Hocam renk önemli değil.
Evet etkiliyor ama Camponotus cinsinde renk aynı. Samius, fellah, sanctus hepsi aynı renk renklerden anlayamazsın.Tür belirlerken abdomendeki tüy sayısı bile bazen etkiliyor.
Ondan dolayı renk önemli işte. Hepsi aynı gibi görünüyor. Bundan dolayı rengi tam çıkan bir fotoğraf istedim.😃Evet etkiliyor ama Camponotus cinsinde renk aynı. Samius, fellah, sanctus hepsi aynı renk renklerden anlayamazsın.