İlk Tarantulam

zahitertufan

Yumurta
Üye
Uzun zamandır hobiyi araştırıyorum ve başlama kararı aldım. Pumpkin ve murinus un slinglerini aldım, birkaç güne elimde olur. Başlangıç için nasıl ve yeni bir hobiciye nasıl önerileriniz olur? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

madorna123

Yumurta
Üye
merhaba bende gp sling ile başlamıştım ilk zamanlar panik olduğum şeyleri yazıyorum başlangıç için en önemlisi tavsiyem kargo da stres olacağı için hayvanları bir köşede 7 gün 10 gün unutman ve besleme esnasında un kurdunu hayvanın boyutuna göre atman yemiyorsa da zorlamaman terraryumda canlı yemi bırakmamalısın 1 2 kabuk sonra çok iştahlı olmaya başlıyorlar murinus arkadaşım besliyordu kaçmaya çok meyilli ve hızlı hareket ediyordu ona dikkat et dostum

Bankai

Larva
Üye
Uzun zamandır hobiyi araştırıyorum ve başlama kararı aldım. Pumpkin ve murinus un slinglerini aldım, birkaç güne elimde olur. Başlangıç için nasıl ve yeni bir hobiciye nasıl önerileriniz olur? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Nerden aldın kk

zahitertufan

Yumurta
Üye
merhaba bende gp sling ile başlamıştım ilk zamanlar panik olduğum şeyleri yazıyorum başlangıç için en önemlisi tavsiyem kargo da stres olacağı için hayvanları bir köşede 7 gün 10 gün unutman ve besleme esnasında un kurdunu hayvanın boyutuna göre atman yemiyorsa da zorlamaman terraryumda canlı yemi bırakmamalısın 1 2 kabuk sonra çok iştahlı olmaya başlıyorlar murinus arkadaşım besliyordu kaçmaya çok meyilli ve hızlı hareket ediyordu ona dikkat et dostum
Hocam bilgileriniz için teşekkür ederim. Canlıları elden teslim alıcam umarım strese girmezler. Daha önce bakan arkadaş torf kullanmak yerine peçete zeminde bakmış canlılar L3 gelişimlerinde bi sıkıntı olmuş mudur acaba?

şehir içi elden facebook gruplarına bakabilirsin

Mami192192

Yumurta
Üye
Hocam 2-5 gün dürtmeyin ışık tutmayın stres atsınlar, hayvanları beslerken abdomenden biraz uzun kurt verebilirsiniz çok büyük olmayacak şekilde. Murinus ağ örmeyi seven bir tür bulunduğu alana küçük bir kürdan veya pipet dikerseniz rahatlıkla ağ örer. Bende kuzenimin sling murinusuna bakıyorum, çok iştahlı premolt dönemi hariç yem reddetmiyor. Hızlı bir tür kapak açarken dikkatli olmanızı öneririm. Böcekle besleme yaparsanız daha iyi gelişir, kurt kullanmak uzun vadede hayvanın yağlanmasına sebep olabilir. Hayvan büyüdükçe slingteki gibi hızlanma denemeleri yapmayı azaltıyor, büyüdükçe sakinleşiyor. Handling önermem L8 murinusum ile denedim birşey yapmadı ama sağı solu belli olmaz bir gün sakin bir gün agresif olabiliyor. Pumpkin hakkında pek bilgim yok ama cüce bir tür çok büyümez. İyi hobiler.