İlk kraliçenizi bulunca ne hissettiniz

Nozomi

Larva
Üye
İlk kraliçe karıncanızı bulunca ne hissettiniz?
Ben dün ilk kraliçe karıncamı bahçede fide ekerken toprağın altında buldum. Yanımda test tüpü yoktu, heyecandan fide poşetine koyup eve götürdüm hayvancağızı ama çok heyecanlıydı. Hayatımda unutamayacağım anılardan biri olabilir.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Her bir karınca buluşumun ayrı ayrı hikayesi ve heyecanı var bende. Fakat tabii ki yine ilk karınca diğerlerine göre daha farklı oluyor. Ben geçen sene başladım bu işe ve uzunca bir sezon aramıştım fakat tüm uğraşlarıma rağmen bulamadım. En sonunda sezonun kapanacağı zaman evimin balkonunda buldum tesadüfen. Tabii o an hem ne yapacağımı bilemedim ne düşüneceğimi bilemedim ve aşırı bir heyecan vardı bende ve mutluluk vardı tabi. O karınca benim için çok değerli şu an maalesef bazı sebeplerden kaybettim onu ama yerine Allah daha fazlasını bana verdi. Bana göre tarif edilemez bir duygu. Çünkü zaten başlıca bu hobi çok keyifli bir duygu yani anlatılamayacak bir şey ve bir de ilk karıncanı buluyorsun falan onun verdiği bir sorumluluk var hepsi çok güzel bir deneyim ya. Kısacası anlatılmaz yaşanır...

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
İlk kraliçe karıncanızı bulunca ne hissettiniz?
Ben dün ilk kraliçe karıncamı bahçede fide ekerken toprağın altında buldum. Yanımda test tüpü yoktu, heyecandan fide poşetine koyup eve götürdüm hayvancağızı ama çok heyecanlıydı. Hayatımda unutamayacağım anılardan biri olabilir.
İlk kraliçem yüzüme konmuştu. Acemi olduğum için doğaya saldım. Ardından Prenolepis kraliçesi evimin önünde geziyordu hemen şırıngaya aldım. Heyecan her seferinde var. Çünkü yeni bir hayat yeni bir koloni. Çok hoş.