İlk Kraliçem

EmirhanCanbaba

Yumurta
Üye
Herkese iyi forumlar. Yaklaşık olarak 40 günlük bekleyişin ardından baharında gelmesiyle beraber bugün ilk kraliçemi buldum.
Kanatlı olmasından dolayı döllemediğinden şüpheleniyorum ancak yuva ağzından almadığım için tam eminlik söz konusu değil. Bekleyip göreceğim.
Bu kraliçenin gelişmelerini paylaşmak amacıyla gelişme oldukça bu forumda paylaşımlarda günlüğüm adı altında paylaşacağım.

Herkese iyi forumlar, güzel günler

3.jpeg1.jpeg2.jpeg

SemihSeberr

Yumurta
Üye
Herkese iyi forumlar. Yaklaşık olarak 40 günlük bekleyişin ardından baharında gelmesiyle beraber bugün ilk kraliçemi buldum.
Kanatlı olmasından dolayı döllemediğinden şüpheleniyorum ancak yuva ağzından almadığım için tam eminlik söz konusu değil. Bekleyip göreceğim.
Bu kraliçenin gelişmelerini paylaşmak amacıyla gelişme oldukça bu forumda paylaşımlarda günlüğüm adı altında paylaşacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 2547Ekli dosyayı görüntüle 2548[ATTACH
eğer

Ekli dosyayı görüntüle 2547Ekli dosyayı görüntüle 2548Ekli dosyayı görüntüle 2549
Eğer kralicenin kanatları birbirinin üstünde degil ise veya kanatlatı ayrılmış ise döllenmiştir yüksek ihtimalle. Bende yeni hobiye başladım armıza hoşgeldin =)