Fotoğraf atarmısın ?Queen’i buldum türü camponotus ilk kolonim olacak bu dikkat etmem gereken şeyler var mı varsa nedir?
-Karanlık ortamda lalsınQueen’i buldum türü camponotus ilk kolonim olacak bu dikkat etmem gereken şeyler var mı varsa nedir?
Fotoğrafta kahverengi gibi çıkmış biraz ama siyah nırmaldeFotoğraf eklermisiniz
Camponotus kraliçesi değil Tetramorium kraliçesi
Tetramoriumlar kahverengimsi diye biliyorum benimki siyah normalde kamera yüzünden böyle gözüküyo ama işçiler çıkınca tam emin olurumCamponotus kraliçesi değil Tetramorium kraliçesi
Kanka vücüt şekli falan tetramorium u anımsattı bana böyle bi camponotus bilmiyorum diğer arkadaşlarında yorumlarını görmek lazımTetramoriumlar kahverengimsi diye biliyorum benimki siyah normalde kamera yüzünden böyle gözüküyo ama işçiler çıkınca tam emin olurum
Tetramoriom türüne bağlı çoğu siyahTetramoriumlar kahverengimsi diye biliyorum benimki siyah normalde kamera yüzünden böyle gözüküyo ama işçiler çıkınca tam emin olurum
Yardımcı olduğunuz için sağolun peki bu türde özellikle dikkat etmem gereken bişey varmı işçiler çıktığında besinlerini vericemTetramoriom türüne bağlı çoğu siyah
Hayır yokYardımcı olduğunuz için sağolun peki bu türde özellikle dikkat etmem gereken bişey varmı işçiler çıktığında besinlerini vericem
Çoğu yemi tüketir. Kolay bir türdür. Hızlı ürerler.Yardımcı olduğunuz için sağolun peki bu türde özellikle dikkat etmem gereken bişey varmı işçiler çıktığında besinlerini vericem
Tetramorium olabilir gerçekten çevrede daha önce hem işçisini hem kraliçesini görmüştümTetramoriom türüne bağlı çoğu siyah
🙂çok sağolunÇoğu yemi tüketir
Kolay bir türdür
Hızlı ürer