messorlarda post petiole bulunuyor bunun messor olmadığı barizMessor oldugunu dusunuyorum
( ama emin degilim )
Neyle besleyebilirim acaba video varmı bunu anlatan veya canlı yem kullanmak zorunda mıyım?lasius cinsi. hala uçtuklarını görmek şaşırtıcı.
canlı yem şart gibi almayacaksanız salam,sosis,yumurta vb. besinleri kullanarak protein sağlayabilirsiniz. lütfen kraliçenin arkadan bir fotografını çekiniz böylece lasius mu tapinoma mı anlayabiliriz. iyi hobilerNeyle besleyebilirim acaba video varmı bunu anlatan veya canlı yem kullanmak zorunda mıyım?
şişeden çıkarıp çekim yapabilirmisin net değilde.
şişeden çıkarıp çekim yapabilirmisin net değilde.
Yapabileceğimi sanmıyorum 😅 nasıl olması gerekiyor arkasının?şişeden çıkarıp çekim yapabilirmisin net değilde.
hocam post petiole( yanlış yazmış olabilirim) nerede gözüküyor ben göremedim ama işi garantiye almak istedimNet olarak lasius sp. kraliçesi. Bakımı için bu rehber yardımcı olur.
Konu 'Lasius Niger ( Bahçe Karıncası ) Genel Bilgiler' https://karincaciftligim.com/threads/lasius-niger-bahce-karincasi-genel-bilgiler.81/
Ne demek istediğini anlamadım lasiuslarda post petiole yokki?hocam post petiole( yanlış yazmış olabilirim) nerede gözüküyor ben göremedim ama işi garantiye almak istedim
Rehberleri okuyarak ve videolar izleyerek gerekli bilgileri edinebilirsin. Tüp kurulumu yapıp kraliçeyi tüpe koymalısın öncelikle. İşçiler çıktığında şekerli su ve proteinle beslemelisin. Protein ihtiyacı için canlı yem edinirsen daha sağlıklı olur.Neyle besleyebilirim acaba video varmı bunu anlatan veya canlı yem kullanmak zorunda mıyım?
Kafam karişmış acidipore diyecektim uykulu uykulu özür dilerim yanliş bilgi için uykuluyum yazım hatam olursa affolaNe demek istediğini anlamadım lasiuslarda post petiole yokki?
Kankam özür dilemene gerek yok herkez hata yapabilir ayrıca acidipore bakmadım arkadaşın ilk attığı görsellerden anlaşılıyor lasius kraliçesi olduğu.Kafam karişmış acidipore diyecektim uykulu uykulu özür dilerim yanliş bilgi için uykuluyum yazım hatam olursa affola
Sağ ol. mama yinede acidipore olsa daha net olurdu amam bende laisus diyorumKankam özür dilemene gerek yok herkez hata yapabilir ayrıca acidipore bakmadım arkadaşın ilk attığı görsellerden anlaşılıyor lasius kraliçesi olduğu.
ben de bu gün 2si prenses/kraliçe olmak üzere 4 kraliçe buldum ve hepsi lasiusdu yani evet lasiuslar uçuyorlasius cinsi. hala uçtuklarını görmek şaşırtıcı.
ben en son temmuzda denk gelmiştim yuvalardada hareket yok gerçekten eylül ayında uçması garip ama havaya bağlı olduğu için hiçbir uçuş kesin olarak tarih vermiyorben de bu gün 2si prenses/kraliçe olmak üzere 4 kraliçe buldum ve hepsi lasiusdu yani evet lasiuslar uçuyor![]()