boğulmuş olabilirArkadaşlar malesef ilk ve tek işcim öldü. Suyu var ballı suyu var bunlari iciyolar kralice ile gördüm. Fakat un kurdu attım yemediler acaba acliktan mi öldü
olabilir, çok bal koyduysan yapışır bir yerlere yürüyemez zor yürür yapışkan olur çok baldanYapma be. Balli su olan tüpün orda buldum acaba ondan mı öldü
2 tüpü birbirine mi bağladın ?Yapma be. Balli su olan tüpün orda buldum acaba ondan mı öldü
Evet baya bal koydum ya icine suyunolabilir, çok bal koyduysan yapışır bir yerlere yürüyemez zor yürür yapışkan olur çok baldan
nefes alabilecekleri bir şey varmı ? nefes alamadıysada ölebilirEvet baya bal koydum ya icine suyun
pamuğuda ince yapma akıtırsa tüm koloni yapış yapış olur sonra hepsinin sonu aynı boğulurlar yada başka şekilde ölürlerEvet baya bal koydum ya icine suyun
durum olursa dmden yazarsınTamamdir cok sagol uygulucam hepsini
Un kurdu gereğinden fazla büyük gibi geldi bana daha küçük un kurtları ile besleme yapabilirsiniz ve ilk işçiler biraz daha küçük ve güçsüz olur diye biliyorum en sağlıklısı kurtları parçalayarak tüpün içine koymak olur ve ayriyetten karıncanız hasatçı bir türse kuş yemide deniye bilirsinizUn kurdunu niye yemiyorlar 2 3 gündür hic ellemediler
Camponotus hocam hasatçı değil diye biliyorum ama doğru mudurUn kurdu gereğinden fazla büyük gibi geldi bana daha küçük un kurtları ile besleme yapabilirsiniz ve ilk işçiler biraz daha küçük ve güçsüz olur diye biliyorum en sağlıklısı kurtları parçalayarak tüpün içine koymak olur ve ayriyetten karıncanız hasatçı bir türse kuş yemide deniye bilirsiniz
Bildiğim kadarı ile hasatçı değillerCamponotus hocam hasatçı değil diye biliyorum ama doğru mudur