Bağlama şimdilik biraz çoğalsınlar işçi sayısı arttığında yap biraz bekleEkli dosyayı görüntüle 37926
turu yada cinsi tetramorium kulak temizleme cubugu ile şekerli su veriyorum cok guzel içip bitiriyolar autworld yaptim ama suan bağlamalimiyim beklemelimiyim bilmiyorum.
Verim azalır bakabildiğin kadar tüpte bak protein vermeye başlayabilirsinEkli dosyayı görüntüle 37926
turu yada cinsi tetramorium kulak temizleme cubugu ile şekerli su veriyorum cok guzel içip bitiriyolar autworld yaptim ama suan bağlamalimiyim beklemelimiyim bilmiyorum.
Un kurdu veya canli bir yemim yok canli yem vetmeden koloniyi buyutebilirmiyim veya idare edebilirmiyim ornek yumurta beyazıBağlama şimdilik biraz çoğalsınlar işçi sayısı arttığında yap biraz bekle
ve evet canlı yem takviyesine başla un kurdunu 3 e böl öldürüp içine at 3-4 gün sonra bir daha yap
Ben kolonilerime canlı yem vermedim yumurta sarısı ve beyazıyla besledim özellikle tetramorium cinsi kolonim hiç sıkıntı çekmedi ve çok hızlı coğalıyorlarUn kurdu veya canli bir yemim yok canli yem vetmeden koloniyi buyutebilirmiyim veya idare edebilirmiyim ornek yumurta beyazı
vererek
Peki teşekkür ederimBen kolonilerime canlı yem vermedim yumurta sarısı ve beyazıyla besledim özellikle tetramorium cinsi kolonim hiç sıkıntı çekmedi ve çok hızlı coğalıyorlar