İlk işçiler çıktı, ne yapmalıyım?

SAURON

Yumurta
Üye
Camponotus lateralis cinsi bir kraliçe karıncam var. Bugün baktığımda dört tane işçisi vardı, yani ilk işçilerini çıkardı. Ben de şekerli su yapıp verdim, ufak bir damla, etkilenmeyecekleri kadar. Şu anda besleme yapmalı mıyım? Nasıl bir rota izlemeliyim? Tecrübesi olanlar anlatırsa sevinirim.

Camponotus lateralis cinsi bir kraliçe karıncam var. Bugün baktığımda dört tane işçisi vardı, yani ilk işçilerini çıkardı. Ben de şekerli su yapıp verdim, ufak bir damla, etkilenmeyecekleri kadar. Şu anda besleme yapmalı mıyım? Nasıl bir rota izlemeliyim? Tecrübesi olanlar anlatırsa sevinirim.
2 güne bir şekerli su takviyesi yapabilirsin. Şuanlık acil bir protein ihtiyacın yok. Bir 10 işçiye kadar şekerli su veya ballı su ile idare edebilirsin. İlk işçiler çıktığı için kraliçe biraz daha rahatlayacak. Yine aynı düzende bırakın. Karanlık ve hareketsiz bir yer. Bir sorun çıkmaz. İyi hobiler.

emre9293

Pupa
Üye
Şekerli yada Ballı su vermeye devam edin birkaç gün daha. Koloninin şuan proteine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.