İlk İşçi

bora-colak

Yumurta
Üye
Merhaba dostlar. Bugün Camponotus cinsi kraliçemin ilk işçisi çıktı ama yeni işçi ayakta duramıyor, sürekli ters ve kraliçe işçisini şekerli suyla beslemedi. Ayrıca kraliçe abdomeninden kahverengi bir sıvı attı. Kraliçe beslemezse işçi ölecek gibi duruyor. Önerilerinizi bekliyorum.

IMG_4449.jpeg

Adamınbiri

Larva
Üye
Merhaba dostlar. Bugün Camponotus cinsi kraliçemin ilk işçisi çıktı ama yeni işçi ayakta duramıyor, sürekli ters ve kraliçe işçisini şekerli suyla beslemedi. Ayrıca kraliçe abdomeninden kahverengi bir sıvı attı. Kraliçe beslemezse işçi ölecek gibi duruyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 30435
Daha yeni yumurtadan çıktığı için öyledir bir kaç güne geçer
Kahverengi sıvının fotoğrafını atabilirseniz ne olduğu hakkında bir şeyler söyleyebiliriz

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Kraliçe dışkısı olabilir bendede olmuştu sorduğum zaman diski dediler

Emir123

Media
Üye
Sıvı, dışkı
Çıktığı gibi yemeye hazır değiller sen görmesende besliyordur kralice, şekerli suyu pamuğu ıslataraj verirsen istedikleri zaman gidip içebilirler.

bora-colak

Yumurta
Üye
Daha yeni yumurtadan çıktığı için öyledir bir kaç güne geçer
Kahverengi sıvının fotoğrafını atabilirseniz ne olduğu hakkında bir şeyler söyleyebiliriz
Şu ana kadar 3 gün geçti ilk işçi hala aynı. Arkadan yeni işçiler çıkacak hala düzelmedi. Sanırım sakat.

bora-colak

Yumurta
Üye
Kahverengi sıvıyı da sildiğim için fotosunu atamadım kusura bakmayın büyük ihtimalle dışkıydı.