Ballı su hemen verdim zaten cinsi Aphaenogaster Splendidaeğer yeni çıktılarsa şekerli su/bal vermeni öneririm cinsine bağlı olarak besinler verebilirsin alternatif yem kaynaklarına yönelebilirsin
Canlı yemim var ama hepsi böcek formundaBallı su ve tatlı meyveler bi süre idare eder ama acilen canlı yem tedarik etmelisin
Üzüm , mandalina falan olurmuBallı su ve tatlı meyveler bi süre idare eder ama acilen canlı yem tedarik etmelisin
Üzüme bayılıyor benim kolonilerÜzüm , mandalina falan olurmu
Ama onların protein değeri az diye biliyorum ve daha bir işçisi olduğu için kabuğunu delebilecegini sanmamBöceği kesip verebilirsin sonuçta protein
Okuldayim eve gidince ilk iş tüpün içine üzüm koymak yedi veya yemedi diye yazarım yineÜzüme bayılıyor benim koloniler
Bekliyorum ✋Okuldayim eve gidince ilk iş tüpün içine üzüm koymak yedi veya yemedi diye yazarım yine
Un kurdlarim büyüyen kadar bunu yapıcamAphaenogasterler yarı hasatçıdır biraz tohumu ezip verebilirsin veya ceviz fındık fıstık içi deneyebilirsiniz
Evde üzüm bitmiş :')Bekliyorum ✋
Yardımcı olabildiğime sevindim 🤗Evde üzüm bitmiş :')
Ama onların protein değeri az diye biliyorum ve daha bir işçisi olduğu için kabuğunu delebilecegini sanmam
Tamamdır öyle yaparım kaç günde bir vermem gerekHiçbir protein almamasından kat kat daha iyidir böceği siz ortadan ikiye kesip vereceksiniz
Onuda denicemyumurta beyazı vermeni öneririm
Haftada 1 kere yeterlidir havalar soğudu metabolizmalarıda yavaşladı çok bir besine ihtiyaç duymayacaklardırTamamdır öyle yaparım kaç günde bir vermem gerek