merheba,bugün baktığımda creamatogester cinsinin ilk iştisinin çıktığını gördüm daha çok küçük çok heecanlıdım bir micro un kurdu verdim işçi harketsizdi un kurdunu verirken tüpü çok sarstım kraliçe işçiyi öldürür mü stresten yoksa zaten ölü müydü?
malesef fazla rahatsız olduÖlmemiştir. Zaten hemen besleme yapmanıza gerek yok. Birkaç gün sonra ilk beslemeyi yapabilirsiniz. Şuan rahatsız etmeyin.
yumurtaları yer mi pekiİşçiyi öldümez. 2-3 gün rahatsız etmeyin o zamana kadar birkaç işçi daha çıkar sonrasında şekerli - ballı su verirsiniz.
yani şimdi istediğim kadar açıp bakabilir miyim?İşçi çıktıktan sonra yumurta yeme olayı çok zor. Büyük ihtimalle yemez.
Sarsmadan evet, ama çok tedirgin etmeye gerek yok. Yumurtalarını yememesi strese girmeyeceği anlamına gelmiyor.yani şimdi istediğim kadar açıp bakabilir miyim?
günde iki kez bakabiliyor muyum?Sarsmadan evet, ama çok tedirgin etmeye gerek yok. Yumurtalarını yememesi strese girmeyeceği anlamına gelmiyor.
Kesinlikle katılıyorum.günde iki kez bakabiliyor muyum?
günde kaç kez bakabilirimKesinlikle katılıyorum.
Kesin bir sayı verilmez koloninin stresine bağlı.günde kaç kez bakabilirim
2?Kesin bir sayı verilmez koloninin stresine bağlı.
dostum 2 kez bakmanda sorun yok, sarsmadan fazla rahatsız etmeden istediğin gibi izleyebilirsin kolonini. abartmamakta fayda var tabii koliniyi strese sokup durmak da iyi bir şey değil.