Ilk isci ne zaman cikar

Mustafaf

Yumurta
Üye
Selamlar ilk işcim ne zaman çıkar iki pupada şuan böyle yani hala çıkmıo 2 3 gün oldu böyle pupanın rengi oturmuş görünen ikinci pupada şuan öyle ikiside remgi oturmuş pupalar yani ne zaman çıkar

Ekli dosyalar

• IMG_2120.jpeg
    IMG_2120.jpeg
    33.2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2119.jpeg
    IMG_2119.jpeg
    37.7 KB · Görüntüleme: 26

Emirhan_Bos

Yumurta
Üye
Yeni bulduğunu varsayarak eğer 3-4 hafta titreşimsiz sessiz sakin bir yere koyup rahatsız etmezsen 3-4 haftaya ilk nesil işçilerini alabileceğini düşünüyorum ama kış zamanıda yaklaşıyor yani bu sezon işçi de alamayabilirsin. Bazı türler baharı bekliyor ilk işçi için. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi hobiler :)

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Yeni bulduğunu varsayarak eğer 3-4 hafta titreşimsiz sessiz sakin bir yere koyup rahatsız etmezsen 3-4 haftaya ilk nesil işçilerini alabileceğini düşünüyorum ama kış zamanıda yaklaşıyor yani bu sezon işçi de alamayabilirsin. Bazı türler baharı bekliyor ilk işçi için. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi hobiler :)
Yeni bulmadı açıklamayı okuyun.

Bir kaç güne ilk işçi çıkar.

Emirhan_Bos

Yumurta
Üye
Yeni bulmadı açıklamayı okuyun.

Bir kaç güne ilk işçi çıkar.
2-3 gün olduğunu söylüyor gerçi 2-3 içinde nasıl pupa oluyor anlamadım o yüzden sıfırdan anlattım

*Düzeltme
Arkadaşlar ikinizden de özür dilerim alelacele yazmıştım ve resimlerri açıp bakmadım sadece resmin küçük hallerini gördüm ve Mustafa'nın açıklamasını yanlış anladım. Tekrardan kusura bakmayın. İyi hobiler :)

Son düzenleme:

Mustafaf

Yumurta
Üye
2-3 gün olduğunu söylüyor gerçi 2-3 içinde nasıl pupa oluyor anlamadım o yüzden sıfırdan anlattım

*Düzeltme
Arkadaşlar ikinizden de özür dilerim alelacele yazmıştım ve resimlerri açıp bakmadım sadece resmin küçük hallerini gördüm ve Mustafa'nın açıklamasını yanlış anladım. Tekrardan kusura bakmayın. İyi hobiler :)
Ne demek estağfurullah sanada iyi hobiler :)