Selamlar hobide yeniyim ilk işci çıktı. Componotus oluyor kendileri. Şekerli su verdim hemen. Fakat yemek ne vericem hiç fikrim yok. Canlı yemim falan da yok. Sinek böcek vs bulsam atsam yerler mi. Yoksa ne bileyim peynir koysam yer mi protein falan hani. Teşekkür ederim
Birde fotoğrafta farkettim pamuğu açık bırakmısın sanırım(tam açık değil sadece zorlarlarsa çıkabilirler)Selamlar hobide yeniyim ilk işci çıktı. Componotus oluyor kendileri. Şekerli su verdim hemen. Fakat yemek ne vericem hiç fikrim yok. Canlı yemim falan da yok. Sinek böcek vs bulsam atsam yerler mi. Yoksa ne bileyim peynir koysam yer mi protein falan hani. Teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 18366
kanka peynir nasıl protein olabilirSelamlar hobide yeniyim ilk işci çıktı. Componotus oluyor kendileri. Şekerli su verdim hemen. Fakat yemek ne vericem hiç fikrim yok. Canlı yemim falan da yok. Sinek böcek vs bulsam atsam yerler mi. Yoksa ne bileyim peynir koysam yer mi protein falan hani. Teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 18366
bende ünaldan yanayım. biraz daha bu konu hakkında bilgi edinmelisin. yiyecek olarak ise alternatif protein olarak adlandırdığımız; sucuk,salam,sosis,pişmiş yumurta beyazı vb yiyeceklerden birer nebze koparıp/kesip verirsen daha etkili olur. canlı yem alana kadar bunlar seni idare eder. canlı yem edinmeni tavsiye ederim canlı yem olmadan bu hobiye devam etmen çok zor.Ooo bilinçsiz bir hobici bence en yakın zamnda bı canlı yem al çok fazla alma fazla tür yoksa ve en büyük tavsiyem hobi hakkında gereğinden fazla bilgi edinmeye çalış bu senin içinde canlı içinde daha iyi olacaktır
Canlı yem zorunluluktur yoksa beslemeyin sinek falanda vermeyinSelamlar hobide yeniyim ilk işci çıktı. Componotus oluyor kendileri. Şekerli su verdim hemen. Fakat yemek ne vericem hiç fikrim yok. Canlı yemim falan da yok. Sinek böcek vs bulsam atsam yerler mi. Yoksa ne bileyim peynir koysam yer mi protein falan hani. Teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 18366
larva olarak kalsın istiyorsanız morio kurdu var teker teker ayırmadıkça böceğe dönüşmezler ama çok büyükler yarım vermeniz gerekir ve boşa gider kalanı ama isterseniz azar azar internetten un kurdu alıp alıp verebilirsiniz ama zahmetli olur ve paranıza yazık olur bence un kurdu alın ve üretin. İyi hobiler😀
Morio kurdu al morio kurdu yanında başka kendi türünden varsa pupa olmaz öyle adult halde kalır böylelikle üretim yapmazsın yada bufalo kurdu normale göre daha yavaş büyür ve yağ oranı düşük protein oranı yüksek yumuşak kabuklu bir kurttur (morio kurdunu vermeden hafif başına vur yoksa canlıların zarar görebilir)