İlk İşci çıktıktan sonra besin takviyesi yapmalı mıyım?

ahzarnur

Yumurta
Üye
Bugün Camponotus baldacci kraliçemin ilk işcisi çıktı ama tüpün içinde ters bir vaziyette duruyor arka ayakları hareket etmiyor. Enerji ve protein vermelimiyim şimdi?

Bal+Su oranı kaç olmalı?

Kaç günde, ne kadar protein vermeliyim, oranı ne olmalı?

emre9293

Majör
Üye
Bugün Camponotus baldacci kraliçemin ilk işcisi çıktı ama tüpün içinde ters bir vaziyette duruyor arka ayakları hareket etmiyor. Enerji ve protein vermelimiyim şimdi?

Bal+Su oranı kaç olmalı?

Kaç günde, ne kadar protein vermeliyim, oranı ne olmalı?
Şu anlık vermenize gerek yok birkaç gün sonra çenesi sertleşince besin verebilirsiniz.
Benim kullandığım oran 3 birim suya 1 birim şeker/bal yani 3 çay kaşığı su 1 çay kaşığı bal gibi.

ahzarnur

Yumurta
Üye
Şu anlık vermenize gerek yok birkaç gün sonra çenesi sertleşince besin verebilirsiniz.
Benim kullandığım oran 3 birim suya 1 birim şeker/bal yani 3 çay kaşığı su 1 çay kaşığı bal gibi.
Neden ters bir vaziyette arka ayakları hareket etmeden duruyor?

ahzarnur

Yumurta
Üye
Hareketli bayaa sadece arka ayakları hareket etmiyor.

Pupadan yeni çıktığı için şokta felan olabilir mi yoksa doğumsal bir hasar felan mı acaba?

Alternatif bir tedavi denemeli miyim suyla ayakları nemlendirmek gibi felan?

Son düzenleme:

emre9293

Majör
Üye
Hareketli bayaa sadece arka ayakları hareket etmiyor.

Pupadan yeni çıktığı için şokta felan olabilir mi yoksa doğumsal bir hasar felan mı acaba?

Alternatif bir tedavi denemeli miyim suyla ayakları nemlendirmek gibi felan?
Tedavisini daha önce böyle birşey yaşamadığım için bilmiyorum belki pupadan yeni çıktığı için bacakları daha sertleşmemiş felan olabilir yada doğuştan özürlü olabilir.