ilk işçi çıktığı zaman...

Rovenners

Yumurta
Üye
ilk işçi çıktığı zaman direkt test tüpünü bir kabın içine koysam olur mu ? Kraliçe strese girer mi bir kabın için de alan geniş diye bu sorun yaratır mı. Eğer bu durum sorun yaratırsa ne zaman koymalıyım ?

aynı bunun gibi bir yogurt kabın içine koyacağım
1650713002576.png

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
tüple birlikte outworld gibi bişi yapcan yani. ilk işçi çıktığı gibi yapmasan daha mantıklı koloni 20 30 işçi olunca yaparsan daha bi iyi olur sanki

Rovenners

Yumurta
Üye
tüple birlikte outworld gibi bişi yapcan yani. ilk işçi çıktığı gibi yapmasan daha mantıklı koloni 20 30 işçi olunca yaparsan daha bi iyi olur sanki
aynen tüple birlikte outworld yapıcam beslemesi felan daha kolay olur diye düşündüm açıkcası . ozaman biraz daha işçi çıktığı zaman bunu yapim, teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

birde kabın plastik olması sorun olur mu görseldeki gibi elimde bu var ?

Bora

Larva
Üye
aynen tüple birlikte outworld yapıcam beslemesi felan daha kolay olur diye düşündüm açıkcası . ozaman biraz daha işçi çıktığı zaman bunu yapim, teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

birde kabın plastik olması sorun olur mu görseldeki gibi elimde bu var ?
Kabın plastik olması bir sorun yaratmaz fakat biraz daha işçisi çıktığında bile outworlde almanız bence mantıksız olacaktır sadece yemini daha kolay
Verirsiniz fakat Outworlde erkenden alırsanız ya fluon almak zorunda kalırsınız yada zeytinyağı pudra Yaparsınız onuda arasıra yenilemeniz gerekir bir ara yenilemezsaniz Zaten minik bir koloni olduğu için hemen kaçak verebilir 15 işçisi olan koloni kalır 10 işçili Veya onun yerine sineklik kullanabilirsiniz oda olur ama Bu seferde Yer problemi olur temzileme sıkıntısı çıkabilir Yolculuğa çıkarsanız Onu bir şekilde sabitlemezin gerekir falan Yani açıkçası Outworlde almak için bence acaleci olmak yerine tüp gibi kolay birşey ile yetinin zaten tüpte besleme yapmanız sadece bir pamuğu çıkarıp yemi koyup pamuğu tıkamanız kadar kolay Tüp Kraınca hobisinde En Ama En çok işe yarayan şeylerden biri ben kendi fikrimi belirttim ama yinede siz bilirsiniz tabi
———— İyi Hobiler 🐜🙂