İlk işçi çıktı

Bugra_mbb

Yumurta
Üye
Merhaba mayıs 2-3 gibi bulduğum messor kraliçemin ilk işçisi 2 hafta önce çıktı çok ara sıra şekerli sudan 1 damla felan verdim. Şimdi sorum şu boostlamak için ölmüş sivrisinek atsam çok mu erken olur beslemede biraz tavsiye verir misiniz?

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye
Canlı yem edinmelisiniz. Sivrisinekle falan olmaz. Canlı yem edinene kadar tohumla idare edin.

celilcem

Nanitik
Üye
Merhaba mayıs 2-3 gibi bulduğum messor kraliçemin ilk işçisi 2 hafta önce çıktı çok ara sıra şekerli sudan 1 damla felan verdim. Şimdi sorum şu boostlamak için ölmüş sivrisinek atsam çok mu erken olur beslemede biraz tavsiye verir misiniz?
Sinek böcek hiç girmeyin o işlere canlı yem lazım şimdilik kuş yemi falan verebilirsin

karıncabuldum

Pupa
Üye
Sivrisineği verdiğiniz an o kadar beklediğiniz süre falan boşa gider hem defalarca kez diyoruz dışarıdan vermeyin böcek falan. Canlı yem şart diyoruz lutfen böyle şeyler vermeyin yine şekerli su, yumurta beyazi , falan verebilirsiniz

Bugra_mbb

Yumurta
Üye
hocam peki yumurta beyazı harici ne verebilirim kıyma parçası felan olur mu ? birazcık açar mısınız protein kaynaklarını?

karıncabuldum

Pupa
Üye
hocam peki yumurta beyazı harici ne verebilirim kıyma parçası felan olur mu ? birazcık açar mısınız protein kaynaklarını?
Ya simdi meyve kurdu olabilir meyve sineği olabilir kıyma verilebilir salam sucuk eğer kraliçenin türü yarı hasatciysa findik verilebilir hasatciysa messorlar gibi tohum verilebilir tohum olarakta marketlerde kus yemi var onları iyice ezip un gibi olmicak verebilirsiniz kıyma salam sucuk tarzı şeyleri lutfen 1 gün bekletin 1 günden fazla tutarsanız hem kötü bi koku ve mite oluşumu yapabilir meyve kurdu ve meyve sinegini yakaladınız diyelim nolur nolmaz sicak suda haşlayın buzluğa atın ama donmasin sonra çıkartın buzluktan 1 dk disarida beklesin sonra verebilirsiniz

karıncabuldum

Pupa
Üye
Tohum olarak mercimek olur mısır olabilir ama böyle pişmemiş haslanmamis daha olmamış haliyle onlar hem sert oluyor hemde tohum gibi demek istediğimi anlamışsınızdır