İlk Gün Yumurta

zech

Yumurta
Üye
Dün bulduğum kraliçe karıncalardan bir tanesi yumurtlamış. İlk gün yumurta bırakması normal mi?

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Tabii ki normal bir durum hatta gayet güzel olmuş.Çünkü yerini ilk andan itibaren güvenli hissetmiş buda gerçekten güzel bişey.Uzunca bı süre rahatsız etmeyin takılsın kendi halinde epeyce bı yumurta bırakacaktır.

zech

Yumurta
Üye
Tabii ki normal bir durum hatta gayet güzel olmuş.Çünkü yerini ilk andan itibaren güvenli hissetmiş buda gerçekten güzel bişey.Uzunca bı süre rahatsız etmeyin takılsın kendi halinde epeyce bı yumurta bırakacaktır.
Hocam bir 10 kadar yumurta vardı, güvende hissetmesinden sanırsam bende öyle düşündüm Ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Ne zaman çıkar yumurtalar?

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam bir 10 kadar yumurta vardı, güvende hissetmesinden sanırsam bende öyle düşündüm Ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Ne zaman çıkar yumurtalar?
Nylanderia cinsi hakkında bilgim yok maalesef.Hani ilk işçiden önce beslemeye ihtiyaç duyuyor mu falan bilmiyorum.Bunun dışında yapacağınız ekstra bişey olacağını sanmıyorum zaten.Bekleyeceksiniz sadece. Büyük ihtimalle Temmuz başı veya ortası gibi ilk çıkar diye düşünüyorum.