Ilk denemem sizce nasil

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Olmuş.Içme suyu kullanın eğer kullanmadıysanız.

Slixers

Yumurta
Üye
Eline sağlık 10 numara olmuş zaten olay hazırlarken suyun ayarını tutturmak pamuk tıkarken de hava kabarcığı kalmasın diye tüpü dik tutmak. Başarılı olmuş uzun süre götürür bu canlıları.

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
yok hayır çok büyük olmadıkça yani tüpün ağzındaki pamuğun ıslanamayacağı kadar hava kalıyorsa bu sağlıklı olmaz yine işe yarar ama tavsiye edilmez, seninki çok iyi
Su her türlü pamuğun oraya toplanır ve pamuk ıslanır.Çok az su kalsa bile.

BeyDiesT

Nanitik
Üye
dostum çok güzel olmuş eline sağlık. Ancak önericeğim birşey var. Suyu azcık daha az koymanı öneririm bende senin gibi yapmıştım ilkte, sonra kraliçe çok kirli bir koloni yaptı, pamuk hep küflendi. Lasius kolonisi biraz nazlı olduğundan transfer edemedim. Bu tabiki bir öneri ancak yapmanda fayda olduğunu düşünüyorum.

Osbziw

Yumurta
Üye
Ucunu 1 tık daha nemli yaparsan mük olur

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye
Pamuk çok gevşek ve çok nemli olmadığı sürece sakınca yok.

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Su miktarı iyi eğer çeşme suyu kullandıysan içme suyu ile değiştir bir dahakine biraz daha az su koymaya çalış 1/3ünden biraz daha fazla olsun pamuk gözüme az göründü eğer yerinden çıkmayacağını düşünüyorsan kullanabilirsin fotoğraf ile benim anlamam biraz zor sen biliceksin o işi eğer pamuk gevşekse koloniyi su basar boğulur hayvanlar sonuç olarak ilke göre oldukça iyi