yok hayır çok büyük olmadıkça yani tüpün ağzındaki pamuğun ıslanamayacağı kadar hava kalıyorsa bu sağlıklı olmaz yine işe yarar ama tavsiye edilmez, seninki çok iyikabarcik sorun yaratir mi
Su her türlü pamuğun oraya toplanır ve pamuk ıslanır.Çok az su kalsa bile.yok hayır çok büyük olmadıkça yani tüpün ağzındaki pamuğun ıslanamayacağı kadar hava kalıyorsa bu sağlıklı olmaz yine işe yarar ama tavsiye edilmez, seninki çok iyi
dostum çok güzel olmuş eline sağlık. Ancak önericeğim birşey var. Suyu azcık daha az koymanı öneririm bende senin gibi yapmıştım ilkte, sonra kraliçe çok kirli bir koloni yaptı, pamuk hep küflendi. Lasius kolonisi biraz nazlı olduğundan transfer edemedim. Bu tabiki bir öneri ancak yapmanda fayda olduğunu düşünüyorum.
Orası öyle hatta kraliçe suya ulaşmak için pamuğu kazar zaten. Ama ne gerek var daha tüpü en başta yaparken düzgün yapmak varken.Su her türlü pamuğun oraya toplanır ve pamuk ıslanır.Çok az su kalsa bile.
Su miktarı iyi eğer çeşme suyu kullandıysan içme suyu ile değiştir bir dahakine biraz daha az su koymaya çalış 1/3ünden biraz daha fazla olsun pamuk gözüme az göründü eğer yerinden çıkmayacağını düşünüyorsan kullanabilirsin fotoğraf ile benim anlamam biraz zor sen biliceksin o işi eğer pamuk gevşekse koloniyi su basar boğulur hayvanlar sonuç olarak ilke göre oldukça iyi