İlk başta ne yapmam gerek?

FxBurpy

Yumurta
Üye
Merhabalar,Bir kaç sorum olacaktı şuan şubat ayındayız yani kraliçe bulmam zor o yüzden nisana kadar bekliyeceğim,Peki kraliçeyi şans eseri bulursam nasıl zarar vermeden yakalaya bilirim ?Bulmadan önce bir test tüpü hazır tutmammı gerek? Ve Tet tüpü yerine Tuğkan abinin gösterdiği büyük şırıngadan test tüpü yapsam bir zararı olurmu? Ve test tüpünü pamuklamı tıkamak gerek öyle olunca hava ala biliyorlarmı?

Son düzenleme:

Roe

Yumurta
Üye
Dostum merhaba, herhangi bir yerden bulduğun kraliçeyi inciltmeden çok fazla zarar vermeden yerden al ve kapaklı kaçamayacağı bir yere koy, çok sarsmadan evine götür eğer yaşayacağı yer hazır değilse bu süreç içinde orayı hazırlayabilirsin, hazırladığın yere kraliçeyi koy ve pamuk ile kapat merak etme pamuk eğer istendiği gibi ise dışarı itemez, kaçamaz ve hava alır, 3 4 gün sarsmadan karanlık bir yerde kalsın kraliçe eğer strese girmemişse 3 4 günün sonunda kendini belli eder zaten. Şırıngadan test tüpü yapabilirsin ama sana tavsiyem cam tüpte bir yer olması hem temizlemesi kolay hemde daha güzel duruyor benim için.

FxBurpy

Yumurta
Üye
Dostum merhaba, herhangi bir yerden bulduğun kraliçeyi inciltmeden çok fazla zarar vermeden yerden al ve kapaklı kaçamayacağı bir yere koy, çok sarsmadan evine götür eğer yaşayacağı yer hazır değilse bu süreç içinde orayı hazırlayabilirsin, hazırladığın yere kraliçeyi koy ve pamuk ile kapat merak etme pamuk eğer istendiği gibi ise dışarı itemez, kaçamaz ve hava alır, 3 4 gün sarsmadan karanlık bir yerde kalsın kraliçe eğer strese girmemişse 3 4 günün sonunda kendini belli eder zaten. Şırıngadan test tüpü yapabilirsin ama sana tavsiyem cam tüpte bir yer olması hem temizlemesi kolay hemde daha güzel duruyor benim için.
Teşekkürler,Bir sorum daha olucaktı kırmızı kitap örtüleriyle kaplarsam istediğim zaman baka bilirmyim gönül rahatlığıyla?

towardstoflames

Yumurta
Üye
Teşekkürler,Bir sorum daha olucaktı kırmızı kitap örtüleriyle kaplarsam istediğim zaman baka bilirmyim gönül rahatlığıyla?
Hem biraz olsa da ışığı görüyorlar hem de sarsılma durumlarında da kraliçe stres yapabilir bu da yumurtlamaması, yumurta yemesi veya ölmesi gibi durumlara yol açabilir. Yani sen en fazla haftada bir veya 2 haftada bir bakmaya çalış ilk zamanlar ne kadar az kontrol edersen o kadar iyi.