İlginç bir konum

Reiji

Yumurta
Üye
Türkiye de 4 tane tarantula yaşıyor.

Chaetopelma concolor
Chaetopelma olivaceum
Chaetopelma alturgatrium
Chaetopelma türkesi
Bu dört türün de yaşadığı coğrafya farklı olarak gözüküyor ancak;Bu gün ormanda dolanırken kaya altından bir alturgatrium buldum işin ilginç yanı bu canlı Hatay bölgesinde yaşıyor ben Mersindeyim alturgatrium olduğuna eminim abdomeni concolor ve ovalichum dan farklı sorum şu bu canlının konum bilgileri hatalı gibi bunu kime bildirmem gerekli bu bilgiler nasıl düzeltilir ?

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Öncelikle türün ismi Chaetopelma altugkadirorum. Bu türü bulduğunuzu ve yanlış tespit yapmadığınız farz edersek bile Mersin, Hatay'dan çok alakasız bir habitat değil. Ama diğer türlerden biri ile karıştırıyor da olabilirsiniz. Bulduğunuz birey internette gördüğünüz fotoğraflardan farklı cinsiyettedir belki. Çünkü hepsi hakkında yeterli veriye erişememişsinizdir. Yanılıyor olabilirsiniz, türün ismini de yanlış yazmışsınız.

Reiji

Yumurta
Üye
Cihaz ekranı fazla küçük olunca böyle oluyor maalesef,Mersin'de daha önce kaydedilmemiş olması beni biraz afallattı diğer türlerin adult ve sling bireyleriyle ilgili yakından gözlem yapmıştım türün ismini yanlış yazdım heyecanla aceleyle büyük bir hevesle yazmamdan kaynaklıdır bir daha bu hatayı yapmam uyarı için teşekkürler