İki sorum var ?

Bora

Larva
Üye
İkisinede ayrı konu açmamak için buradan iki tane soru soracağım

1- Karıncalar için Y-tong Formicariumda su ve nem alanı gibi yerlerde kullanabileceğim bir malzeme arıyordum ve aklıma ilk gelen şeylerden biri seramik kili oldu. Acaba seramik kilini Y-tong Formicariumda kullanmamın bir sakıncası olurmu , içinde Karıncalara zarar verecek herhangi bir kimyasal varmıdır , Karıncalar Seramik kilinden etkilenirmi ?

2-Bugün bununla ilgili bir konu daha açtım ama cevap alamadım ve şimdi baktığımda konu yan sayfaya düşmüştü o yüzden bu konuya bir kere daha değinmek istedim
Outworlde bağlı Tüpleri ( Kolonileri ) yolculukta taşıması daha kolay olması açısından Uzun yollarda Outworld leri Tüplerden ( Kolonilerden ) ayırıp Kolonileri bir tarafta Outworld leri ise bir tarafta birbirlerinden bağımsız bir şekilde taşımak istiyorum ve bu yöntemin Hem outworld ler hemde Koloniler açısından daha sağlıklı olacağını düşünüyorum soruya gelirsek Outworlde bağlı tüpteki kolonileri Nasıl kaçak vermeden veya min. Sayıda kaçak vererek Outworld ile bağlantısını keserim ?
———— İyi Hobiler 🐜🙂

|Dikkat ⚠️ Uzun bir yazı olduğu için yazım hatası olabilir kusuruma bakmayın anlamadığınız biryer olursa yazarsanız sevinirim 🙂|

Antlantis

Nanitik
Üye
Hocam merhabalar.
1. Seramik kili hakkında tam bir bilgim yok. Su ve nem alanını herhangi bir malzeme kullanmadan bir su havuzu yaparak sağlayabilirsiniz. İçine pva sünger, sünger, pamuk (bi müddet sonra sertleşir) veya kum gibi şeyler koyabilirsiniz.

2. Outworld ile bağlantıyı kestiğiniz zaman, kraliçenin olduğu tüpün ağzını kapatırsınız. Outworlde ki işçileri yeni bir tüpe koyup öyle yolculuğu yapar, ardından birleştirirsiniz. Eğer ana tüpe koymaya çalışırsanız siz koyarken içinden işçiler çıkıp sizi uğraştıracaktır ondan 2 ayrı tüp en iyisi.
Keyifli hobiler.

Bora

Larva
Üye
Hocam merhabalar.
1. Seramik kili hakkında tam bir bilgim yok. Su ve nem alanını herhangi bir malzeme kullanmadan bir su havuzu yaparak sağlayabilirsiniz. İçine pva sünger, sünger, pamuk (bi müddet sonra sertleşir) veya kum gibi şeyler koyabilirsiniz.

2. Outworld ile bağlantıyı kestiğiniz zaman, kraliçenin olduğu tüpün ağzını kapatırsınız. Outworlde ki işçileri yeni bir tüpe koyup öyle yolculuğu yapar, ardından birleştirirsiniz. Eğer ana tüpe koymaya çalışırsanız siz koyarken içinden işçiler çıkıp sizi uğraştıracaktır ondan 2 ayrı tüp en iyisi.
Keyifli hobiler.
Bilgileriniz için teşekkürler fakat ayrı tüpteki işçiler örneğin 5,6 saatlik bir yolculukta zarar görmezlermi ? Cevabınız için tekrar teşekkürler 🙏🙂
———— İyi Hobiler 🐜🙂

Antlantis

Nanitik
Üye
Bilgileriniz için teşekkürler fakat ayrı tüpteki işçiler örneğin 5,6 saatlik bir yolculukta zarar görmezlermi ? Cevabınız için tekrar teşekkürler 🙏🙂
———— İyi Hobiler 🐜🙂
Rica ederim. Merak etmeyin bir problem olmuyor. Bende zamanında 1 günlük bir araba yolculuğunda aynısını yapmıştım. Sonradan birleştirdiğiniz takdirde problem yaşamazsın.