İkiside messor
Evet, ikisi de messor cinsi kraliçe
Teşekkür ederimİkisi de Messor cinsi kraliçeler.
İkiside messor
Evet, ikisi de messor cinsi kraliçe
Rahatsız ediyorum ama bu benim ilk besleyişim olcak youtubeden baktım pek fazla bişey anlamadım nasıl besliceğim hakkında yardım edebilirmisinizİkisi de Messor cinsi kraliçeler.
Kraliçeyi işçi çıkartana kadar beslemenize gerek yok, kendilerine muhabbet kuşu yemi ve şekerli su verebilirsiniz ilk işçi çıktığı zaman.Rahatsız ediyorum ama bu benim ilk besleyişim olcak youtubeden baktım pek fazla bişey anlamadım nasıl besliceğim hakkında yardım edebilirmisiniz
İlk işçiye kadar beslenmeye gerek duymaz. Tohum çeşitleri şekerli su balı su ve protein (un kurdu dubia v.b) v.b. şeyleri yerler.
Tuğkan abinin videosuna bakabilirsin.
Teşekkür ederimKraliçeyi işçi çıkartana kadar beslemenize gerek yok, kendilerine muhabbet kuşu yemi ve şekerli su verebilirsiniz ilk işçi çıktığı zaman.
Kraliçe karınca daha yumurtlamadı ama internette şekerli su fln koyuyolar bende koyuyımıRica ederim bir sorun olur ise dm aç cevaplarım
Hayır beslemeniz gerekmiyor. Messorlar streslidirler, bu yüzden sıklıkla kontrol etmeyin. Hemen yumurtalamasını da beklemeyin bu yüzden. 1 hafta kontrol etmeyin. Coverı dahi açmayınKraliçe karınca daha yumurtlamadı ama internette şekerli su fln koyuyolar bende koyuyımı
Dolabta kitabların arasına koydum orda duruyo karanlık yer kimsede bakmıyoHayır beslemeniz gerekmiyor. Messorlar streslidirler, bu yüzden sıklıkla kontrol etmeyin. Hemen yumurtalamasını da beklemeyin bu yüzden. 1 hafta kontrol etmeyin. Coverı dahi açmayın
Siz bilirsiniz,cover yapmanız daha iyi olabilirDolabta kitabların arasına koydum orda duruyo karanlık yer kimsede bakmıyo