İki camponotus kolonimi tecrübeli kişilere vereceğim

birkarincasever

Yumurta
Üye
Arkadaşlar 2 gün içinde Antalya'dan gideceğim. Hem yol stresi çekmesinler diye, hem de KYK yurt ortamında bakmak sıkıntı olduğu için camponotus baldacci ve camponotus sanctus kolonilerimi daha önce bolca tecrübesi olan kişilere vermek istiyorum. Baldaccinin kış uykusuna yatması gerek ama Sanctusu bu sene buldum. Antalya merkezde kolonileri almak isteyen tecrübeli kişiler ulaşsın.

Aşkın

Yumurta
Üye
Arkadaşlar 2 gün içinde Antalya'dan gideceğim. Hem yol stresi çekmesinler diye, hem de KYK yurt ortamında bakmak sıkıntı olduğu için camponotus baldacci ve camponotus sanctus kolonilerimi daha önce bolca tecrübesi olan kişilere vermek istiyorum. Baldaccinin kış uykusuna yatması gerek ama Sanctusu bu sene buldum. Antalya merkezde kolonileri almak isteyen tecrübeli kişiler ulaşsın.
Merhaba Antalya merkezdeyim tecrübeli olduğumu düşünüyorum 0535 770 73 98 wp den ulaşabilirsiniz

Emir123

Media
Üye
6 yıl tecrübem var 1000 işçi üzeri kolonilere baktım ikisinide sahiplenebilirim. Numaramı dm üzerinden attım

Son düzenleme:

birkarincasever

Yumurta
Üye
:/ öyleyse sıkıntı olabilir ya daha önce karınca kargosu hazırlamadim. Kargoda zarar görmesinden korkuyorum. Diğer arkadaşlara yazayım

Emir123

Media
Üye
:/ öyleyse sıkıntı olabilir ya daha önce karınca kargosu hazırlamadim. Kargoda zarar görmesinden korkuyorum. Diğer arkadaşlara yazayım
Hocam ilaç kutusuna veya biraz daha büyük bir kutuya peçete/pamuk doldurup tüpleri koyarsınız en içe problem olmaz ama siz bilirsiniz yinede :/

Emir123

Media
Üye
Zaten mersin antalya aynı gün şubeye geliyor, dağıtıma çıkmayacak gidip alacağım, düşünürseniz. Bilen bilir kolonilerime nasıl baktığımı :) aradığım bir tür baya yardımın dokunur.

Yunusemree

Larva
Üye
En uygun kişi Emir abi bence kargoda bi sıkıntı çıkmaz Emir abi yazmasa ben yazardım ama kargodan şüpheniz olmasın