iguana sahiplenmek veya satın almak istiyorum şu anda iguana besleyen elinde yavru olan varsa bana ulaşabilir mi veya nereden alabilirim söyleyebilir misiniz ben bulamadım
iguana sahiplenmek veya satın almak istiyorum şu anda iguana besleyen elinde yavru olan varsa bana ulaşabilir mi veya nereden alabilirim söyleyebilir misiniz ben bulamadım
bende eskiden iguana beslemiştim pet shoptan alıp küçüktüm ve hobiye yeni başlamıştım sonradan büyük bir hata olduğunu farkettim direk oturduğun şehirde olan bir üreticiden yani sahibinden alman daha ideal olur kısa bir araştırma ile bulabilirsin ben 2017 de 200 tl ye almıştım ama şuan ortalama 500-1500 lira arasında sanırımiguana sahiplenmek veya satın almak istiyorum şu anda iguana besleyen elinde yavru olan varsa bana ulaşabilir mi veya nereden alabilirim söyleyebilir misiniz ben bulamadım
yasal diye biliyorum belgeleri olduğu sürece
cites belgeli olması gerekir.bende eskiden iguana beslemiştim pet shoptan alıp küçüktüm ve hobiye yeni başlamıştım sonradan büyük bir hata olduğunu farkettim direk oturduğun şehirde olan bir üreticiden yani sahibinden alman daha ideal olur kısa bir araştırma ile bulabilirsin ben 2017 de 200 tl ye almıştım ama şuan ortalama 500-1500 lira arasında sanırım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
yasal diye biliyorum
yani sonuç olarak şuan beslemenin bir yolu var sanırım değil mi benim bu konular hakkında pek detaylı bilgim yok isterseniz arkadaşa siz yardımcı olun teşekkürler tekrardan iyi hobiler diliyorumcites belgeli olması gerekir.