İdareten ne kadar durabilir?

eymen_37

Larva
Üye
Merhaba yeni bir kraliçe buldum (formica) idarelik pet şişeye koydum biraz huzursuz gibi boşta tüpüm yok, ne kadar süre pet şişede (0.5L) muhafaza edebilirim? (küçük su tanecikleri var.)

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Merhaba yeni bir kraliçe buldum (formica) idarelik pet şişeye koydum biraz huzursuz gibi boşta tüpüm yok, ne kadar süre pet şişede (0.5L) muhafaza edebilirim? (küçük su tanecikleri var.)
Büyük alan strese sokar. Ayrıca formicalar strese yatkın cinslerdir. Bana göre 1 gün bile durması büyük hata, ama hiçbir imkanın yoksa maksimum 3 gün kadar bir süre durabilir.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
@akvaryumhane 'nin dedikleri doğru hocam.İlaveten şunu söyleyeyim yerinde olsam bı çiğköfteciye falan giderim ordan minik sos kaplarından alırım 1 tane ve ona koyarım.Hem alanı küçük hem de şişeye göre daha iyi yani.

Karınca16

Majör
Yardımsever
Üye
Eczaneye gidip şırıngada alabilirsin.

eymen_37

Larva
Üye
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Yoğunluktan dolayı 2-3 gün beklemesi gerekiyor umarım birşey olmaz