Şu an turuncu kapaklıda duruyor, iğneyle delik açtım 2 tane. Türü :Crematogaster lorteti kraliçesi.
kraliçeefendisi Yumurta Üye Katılım 3 Ağu 2024 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Salı saat 00:37'de #1 Şu an turuncu kapaklıda duruyor, iğneyle delik açtım 2 tane. Türü :Crematogaster lorteti kraliçesi. Moderatör tarafında düzenlendi: Salı saat 00:50'de
KingCat Replete Üye Katılım 26 Nis 2025 Mesajlar 732 Çözümler 44 Tepkime puanı 679 Salı saat 00:56'de #2 kraliçeefendisi' Alıntı: Şu an turuncu kapaklıda duruyor, iğneyle delik açtım 2 tane. Türü :Crematogaster lorteti kraliçesi. Ekli dosyayı görüntüle 63353 Genişletmek için tıkla ... Tüpte beslemeniz gerekiyor burası çok büyük.
kraliçeefendisi' Alıntı: Şu an turuncu kapaklıda duruyor, iğneyle delik açtım 2 tane. Türü :Crematogaster lorteti kraliçesi. Ekli dosyayı görüntüle 63353 Genişletmek için tıkla ... Tüpte beslemeniz gerekiyor burası çok büyük.
kraliçeefendisi Yumurta Üye Katılım 3 Ağu 2024 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Salı saat 00:57'de #3 Adminle konuşup çözdüm yinede teşekkürler turuncu kapaklıda tutucam bi süre