İç Anadolu Uçuşları

bwrkay

Yumurta
Üye
Selam dostlar, İç Anadolu bölgesinde yaşıyorum burdaki uçuşlar ne zaman olacak ya da İç Anadolu uçuşlarını nerden bulabilirim? Yüksek rakım bulmamı etkiler mi? Ayrıca ayrı konu açmayayım bir tane daha sorum olacak. Bir kaç haftaya taşınacağız ve 4 tüp karıncayı nasıl taşıyabilirim? pratik bir çözüm varsa iyi olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emir123

Media
Üye
Selam dostlar, İç Anadolu bölgesinde yaşıyorum burdaki uçuşlar ne zaman olacak ya da İç Anadolu uçuşlarını nerden bulabilirim? Yüksek rakım bulmamı etkiler mi? Ayrıca ayrı konu açmayayım bir tane daha sorum olacak. Bir kaç haftaya taşınacağız ve 4 tüp karıncayı nasıl taşıyabilirim? pratik bir çözüm varsa iyi olur.
İlaç kutusu gibi birşeye pamuktan zemin yap, tüpleri yan yana bantla üstünede pamuk koy hasarsız giderler ters fln çevirmezsen. uçuşlara gelecek olursak yüksek rakım çok fark etmez diye düşünüyorum şehirden uzak olduğunda daha çok buluyorum dağ tarafına çıkınca, sıcak günlerde normal uçuşlar olur. Manica türüne denk gelebilirsin çok yukarıda isen.

YigitTr

Yumurta
Üye
Bende iç anadoludayım burada uçuşlar genelde ilkbahar (nisan mayıs) ve yaz(haziran-temmuz) oluyor. En çok gördüğüm uçuş haziranda ve mayısta oldu.