Hoşgeldim!

HKU

Yumurta
Üye
Herkese merhaba,

Ben Kemal, 33 yaşında inşaat mühendisiyim, doktoram bitmek üzere. 10 yaşlarından beri bilgisayar oyunlarına (Ultima Online'dan başlar günümüze kadar gelir) meraklı, birkaç yıldır bitki yetiştiriciliği ve bonsai sanatıyla ilgiliyim.
Teraryum hobisine uzaktan ilgi duysam da yalnızca bitki veya görsel amaçlarla bakımı yapılan bir proje beni pek heyecanlandırmıyordu. Şans eseri rastladığım videolar ardından formikaryumlara merak sardım ve Youtube'da "karınca çiftliğim" kanalına denk geldim. "Yahhuuu bu adam elraenn değil mi?" derken bir de üzerine forumlardan bahsettiğini görüp " Heey gidi nerede o eski forumlar, ne güzel girer bir şeyler paylaşırdık kalmadı artık bunlardan" düşüncelerine daldım ve burayı da görünce oldukça keyiflendim açıkçası.

Yeni merak sardığım bu hobi yarıda kalmasın, bir yerlerde bir kanıtı olsun diye hızlıca en azından ben geldim mesajımı paylaşayım dedim ^^ emekleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, herkese iyi forumlar dilerim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Foruma hoşgeldiniz, umarım size yeterince yardımcı olabiliriz. Keyifli hobiler dilerim 🫶🏻