Canlı yem alacak durumun varsa karıncaHobiye başlamak istiyorum ancak ne tür bir hayvan ile başlayacağımı bilmiyorum henüz çok acemiyim bu yüzden kolay bakılabilir bir hayvan olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir?
Eğer hiç o şeylerden alamam diyorsan kağıt yiyen termit var ama canlı yem alabiliyorsan fattail gecko veya karıncalara başlayabilirsin, tarantula da olur lakin beslemesi en kolayını soruyorsan karınca veya tarantula öneririmHobiye başlamak istiyorum ancak ne tür bir hayvan ile başlayacağımı bilmiyorum henüz çok acemiyim bu yüzden kolay bakılabilir bir hayvan olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir?
Tarantula beni biraz ürkütüyor ama karıncayı düşüneceğim teşekkür ederimEğer hiç o şeylerden alamam diyorsan kağıt yiyen termit var ama canlı yem alabiliyorsan fattail gecko veya karıncalara başlayabilirsin, tarantula da olur lakin beslemesi en kolayını soruyorsan karınca veya tarantula öneririm
Karıncalar en ideali, mart ve nisan ayları ormana git ve kraliçe bul o kraliçeyi test tüpünün içine koy ve koloninin büyümesini bekle..Hobiye başlamak istiyorum ancak ne tür bir hayvan ile başlayacağımı bilmiyorum henüz çok acemiyim bu yüzden kolay bakılabilir bir hayvan olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir?
karıncalar çok zahmetli bi hobi gibi geliyor bana bence daha kolay hayvanlar ile başlamalısınTarantula beni biraz ürkütüyor ama karıncayı düşüneceğim teşekkür ederim![]()
Tamam, sanırım karınca ile başlayacağım.Karıncalar en ideali, mart ve nisan ayları ormana git ve kraliçe bul o kraliçeyi test tüpünün içine koy ve koloninin büyümesini bekle..
Ne önerirsin mesela 🤔karıncalar çok zahmetli bi hobi gibi geliyor bana bence daha kolay hayvanlar ile başlamalısın
En kolayı karınca bence.karıncalar çok zahmetli bi hobi gibi geliyor bana bence daha kolay hayvanlar ile başlamalısın
eğer kaplumbağa düşünürsen önceki attığım linki boşver buraya bakabilirsin https://sukaplumbagasi.com/threads/slider-turu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu.9602/Kafam iyice karıştı 😩
karınca çiftliğim youtube kanalını açıp hangı hayvanı beslemek istediğine karar verebilirsin. karınca için ise messor öneririm tohumla kolaylıkla besleyebılırsın.Kafam iyice karıştı 😩
eğer uzun süre bekleyip tüm dengeye dikkat edebilirsen karınca lakin daha kolay bir şey istiyorsan kaplumbağa ve kemirgenlerden başlayabilirsinTamam, sanırım karınca ile başlayacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ne önerirsin mesela 🤔
hocam karıncayla başlayabilirsiniz. messor, camponotus, lasius kolay bulunabilecek ve bakımı çok zor olmayan türler. ekipmanları içinde ant store turkey ve underground ant worlde bakabilirsiniz.Hobiye başlamak istiyorum ancak ne tür bir hayvan ile başlayacağımı bilmiyorum henüz çok acemiyim bu yüzden kolay bakılabilir bir hayvan olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir?
Bence gözüne hangsi hitap ediyosa hangi canlıyı seviyorsan onu almalısın. Bakımı çok zor olmadığı sürece her canlı bakılabilir ama iyi araştırman gerek.Hobiye başlamak istiyorum ancak ne tür bir hayvan ile başlayacağımı bilmiyorum henüz çok acemiyim bu yüzden kolay bakılabilir bir hayvan olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir?
Eklembacaklılar ile ilgileniyorsan doğru araştırmalar ile sopa ve yaprak böceği türlerinin genel bakımını öğrenip sonrasında almak istediğin türü seçip onun da bakımını öğrenip o canlıyı alarak başlayabilirsin.Hobiye başlamak istiyorum ancak ne tür bir hayvan ile başlayacağımı bilmiyorum henüz çok acemiyim bu yüzden kolay bakılabilir bir hayvan olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir?