Hobiye giriş için hangi tür önerilebilir?

Ozixsi1987

Larva
Üye
Bu hobiye giriş yapmak istiyorum. Uysal çok saldırgan olmayan,zehiri çok yüksek olmayan türlerden hangisini önerirsiniz?

ashira

Pupa
Üye
Bu hobiye giriş yapmak istiyorum. Uysal çok saldırgan olmayan,zehiri çok yüksek olmayan türlerden hangisini önerirsiniz?
Aphaenogaster Subterranea türünü kesinlikle öneririm strese girmez ne versen yer. Büyük bir tür istiyorsan messor ideal bir türdür

Claw

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Grammostola Rosea'yı önerebilirim. Zehir seviyesi yüksektir lakin çok uysaldırlar.

Ozixsi1987

Larva
Üye
Aktif olarak baktıgım sling tarantulalarım var beslemek istiyorsan yardımcı olabilirim
Çok iyi olur ama işte ben şuanda bakamam anca üniversite olarak İzmir 9 eylülü kazanırsam besleyebilirim aile evindeyim onlar örümceklerden korkuyorlar izin alamam. Ama düşündüğün için teşekkür ederim.

arda02120201

Yumurta
Üye
Çok iyi olur ama işte ben şuanda bakamam anca üniversite olarak İzmir 9 eylülü kazanırsam besleyebilirim aile evindeyim onlar örümceklerden korkuyorlar izin alamam. Ama düşündüğün için teşekkür ederim.
Rica ederim önemli değil eğer beslemek istersen ve elimde olursa tekrardan ulaşabilirsiniz