Bu hobiye giriş yapmak istiyorum. Uysal çok saldırgan olmayan,zehiri çok yüksek olmayan türlerden hangisini önerirsiniz?
Aphaenogaster Subterranea türünü kesinlikle öneririm strese girmez ne versen yer. Büyük bir tür istiyorsan messor ideal bir türdürBu hobiye giriş yapmak istiyorum. Uysal çok saldırgan olmayan,zehiri çok yüksek olmayan türlerden hangisini önerirsiniz?
Ben tarantula bakımından sormuştum.Aphaenogaster Subterranea türünü kesinlikle öneririm strese girmez ne versen yer. Büyük bir tür istiyorsan messor ideal bir türdür
Aktif olarak baktıgım sling tarantulalarım var beslemek istiyorsan yardımcı olabilirimSorum olucakdida tarantula alabilcegimiz bir yer var mi acaba veya karadul orumcek besliyorum ama bahsettigim gibi turleri nereden alabilirim
Çok iyi olur ama işte ben şuanda bakamam anca üniversite olarak İzmir 9 eylülü kazanırsam besleyebilirim aile evindeyim onlar örümceklerden korkuyorlar izin alamam. Ama düşündüğün için teşekkür ederim.Aktif olarak baktıgım sling tarantulalarım var beslemek istiyorsan yardımcı olabilirim
Rica ederim önemli değil eğer beslemek istersen ve elimde olursa tekrardan ulaşabilirsinizÇok iyi olur ama işte ben şuanda bakamam anca üniversite olarak İzmir 9 eylülü kazanırsam besleyebilirim aile evindeyim onlar örümceklerden korkuyorlar izin alamam. Ama düşündüğün için teşekkür ederim.