Herkese selamlar 2 yıl aradan sonra nihayet geri dönme şansım oldu tekrar başlıyorum. Elinde koloni veya kraliçesi olan arkadaşım var mıdır?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam keşke bende sizin gibi şanslı olsam, İstanbul'un göbeğindeyim. Bırakın çarpmayı falan, yerde aramaya çalışırken gözlerim şaşı oluyor. Hele birde çalışan insanlar olunca çok zorlanıyoruz bu konuda. Arkadaşı anlayabiliyorum o yüzden.Hocam hoşgeldiniz tekrardan.Tam uçuş zamanı bu zamanlar.Ararsanız bulabileceğinizi düşünüyorum.Benim hergün kafama en az 2-3 Messor çarpıyo yani düşünün.Uzunca bı süre var daha önümüzde uçuşlar için.
Tabi o konu ayrı hocam.Böyle bı durumda alınabilir.Gülhane Parkında aramanızı tavsiye ederim orda bi sürü kanatlı oluyodu geçmiş senelerde.Hocam keşke bende sizin gibi şanslı olsam, İstanbul'un göbeğindeyim. Bırakın çarpmayı falan, yerde aramaya çalışırken gözlerim şaşı oluyor. Hele birde çalışan insanlar olunca çok zorlanıyoruz bu konuda. Arkadaşı anlayabiliyorum o yüzden.
Dün Kemerburgaz kent ormanındaydım yan tarafı hemen belgrad ormanı. Hanım gitmişti bende arkasından gittim, inanır mısın 1 tane bulamadım. Hoş hava serin ve derece olarak düşüktü elbet etkisi çok yüksektir ama orman ya işte insan yine umutlu oluyor. Yapacak bir şey yok açıkçası hocam. Dediğiniz gibi alma seçeneğine gidiyor insanTabi o konu ayrı hocam.Böyle bı durumda alınabilir.Gülhane Parkında aramanızı tavsiye ederim orda bi sürü kanatlı oluyodu geçmiş senelerde.
Hayırlısı be hocam.Ben geçen sene tüm sezon aradım.Random balkonda otururken önüme düştü.Hiç belli olmaz sende biliyosun zaten.Dün Kemerburgaz kent ormanındaydım yan tarafı hemen belgrad ormanı. Hanım gitmişti bende arkasından gittim, inanır mısın 1 tane bulamadım. Hoş hava serin ve derece olarak düşüktü elbet etkisi çok yüksektir ama orman ya işte insan yine umutlu oluyor. Yapacak bir şey yok açıkçası hocam. Dediğiniz gibi alma seçeneğine gidiyor insan
@slmgoko hocamlar geçen kış bulduğum 4 tane messor kraliçem var 4 ü de şu anda yumurtladi bende daha farklı türler beslemeyi istiyorum ve çok fazlasiyla aynı anda ilgilenemem diye de tırsıyorum isterseniz 1 er tane verebilirim İstanbul'dayım bendeHerkese selamlar 2 yıl aradan sonra nihayet geri dönme şansım oldu tekrar başlıyorum. Elinde koloni veya kraliçesi olan arkadaşım var mıdır?
Özele bakar mısınız rica etsem@slmgoko hocamlar geçen kış bulduğum 4 tane messor kraliçem var 4 ü de şu anda yumurtladi bende daha farklı türler beslemeyi istiyorum ve çok fazlasiyla aynı anda ilgilenemem diye de tırsıyorum isterseniz 1 er tane verebilirim İstanbul'dayım bende
Ben kraliçe karınca alıcam 3,4 adet kadar. Bide yanında 250-300 adet un kurdu istiyorum elinizde varsa bana satar mısınız.Hocam hoşgeldiniz tekrardan.Tam uçuş zamanı bu zamanlar.Ararsanız bulabileceğinizi düşünüyorum.Benim hergün kafama en az 2-3 Messor çarpıyo yani düşünün.Uzunca bı süre var daha önümüzde uçuşlar için.
Benim elimde zaten yok.Ama başlangıç için zaten ihtiyacınız olmayacak.Kraliçe ilk işçi çıkana kadar yani ortalama 1,5-2 ay kendi besinini kullanacağı için hiç bı besleme yapmayacaksınız.Zamanı gelincede Antalya Çekirge veya Ankara Canlı Yem sitelerinden alabilirsiniz.Ben kraliçe karınca alıcam 3,4 adet kadar. Bide yanında 250-300 adet un kurdu istiyorum elinizde varsa bana satar mısınız.