Hobiye geri dönmek

Vehimi

Yumurta
Üye
Arkadaşlar başlıkta da belli olduğu gibi karınca hobisine dönmek istiyorum ve bu sefer yapabileceğim en iyisini yapmak istiyorum. Olabildiğince farklı türlerle ve az ama öz şekilde ilerlemek şeklinde bir hedefim var. Hobiye dönük temel-orta-ileri düzey bilgileri belki direkt koloniler ile ilgili değil de hobiye ve bu canlılara yönelik genel kültür ile bilgileri ulaşabileceğim kaynaklar konusunda yardım edebilir misiniz? İngilzce-türkçe fark etmez. Bulduğum kolonilerin günlüklerini de elimden geldiğince tutmaya çalışacağım. Şimdiden iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar :)

egzotikçiftik

Asker
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Tekrardan hoş geldiniz. Aslında sorduğunuz konu hakkında @el4nce hocam zaman zaman paylaşımlar yapıyor indirip okuyabilirsiniz, aşağıya konuyu bırakıyorum. 😊

Vehimi

Yumurta
Üye
Tekrardan hoş geldiniz. Aslında sorduğunuz konu hakkında @el4nce hocam zaman zaman paylaşımlar yapıyor indirip okuyabilirsiniz, aşağıya konuyu bırakıyorum. 😊
Hem size hemde Moderatör @el4nce e teşekkür ediyorum.

Aslında salı günü anotomi sınavı varken karınca anatomisi görmek hatırlamak istemediğim şeyleri hatırlatsa da böyle çalışmaların olduğunu bilmek gayet güzel :)

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ne demek, sizin gibi hobicilerin varlığı sayesinde ben oraya fırsat buldukça bir şeyler ekliyorum. 😊👍🏻