Hobiye başlamak istiyorum

Ephwe

Yumurta
Üye
Merhabalar efendim başlıkta da gördüğünüz gibi hobiye başlamak istiyorum. Tuğkan abimin videolarından temelde pratikte bilgim var ancak hangi karınca türü ile başlamam gerek, ne kadar bir alan lazım, ben öğrenciyim yurtta kalıyorum sadece hafta sonları eve gelebiliyorum bu bir sorun çıkartır mı bu tarz sorularım var cevaplarsanız sevinirim. İyi hobiler.

Aliaydın

Yumurta
Üye
Haftada bir gelmen sorun çıkarmaz yeni başlıyacaksan messorlarları tercih edebilrsin yem olarak un kurdu ballı su şekerli su tercih edebilirsin

Ephwe

Yumurta
Üye
Haftada bir gelmen sorun çıkarmaz yeni başlıyacaksan messorlarları tercih edebilrsin yem olarak un kurdu ballı su şekerli su tercih edebilirsin
Haftada bir geleceğim tabii ki teşekkür ediyorum cevapladığınız için sanırım Messor Structor alacağım uçuş bu aylarda var mıdır eğer yoksa nereden satın alabilirim biliyor musunuz ?

ATHENA

Minör
Üye
Haftada bir geleceğim tabii ki teşekkür ediyorum cevapladığınız için sanırım Messor Structor alacağım uçuş bu aylarda var mıdır eğer yoksa nereden satın alabilirim biliyor musunuz ?
Kraliçe ise ant store Turkey koloni ise sahibinden de var ama ant store T. De de var.