Hobiye başlamak istiyorum.

ateş

Yumurta
Üye
Mersin'de yaşıyorum.
Mersin'de karınca kolonisi besleyebilir miyim ?
Nasıl kraliçe karınca bulabilirim ?

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Hosgeldin oncelikle koloni alabilirsin ama tavsiyem degil cunku kendim bulup beslemek daha iyi fakat su anda fazla ucus olmuyor olan sehirler var ama bulabilirsen ne mutlu fakat bulsan bile yumurtlayacagani sanmam kis uykusu gerekir

ateş

Yumurta
Üye
Hosgeldin oncelikle koloni alabilirsin ama tavsiyem degil cunku kendim bulup beslemek daha iyi fakat su anda fazla ucus olmuyor olan sehirler var ama bulabilirsen ne mutlu fakat bulsan bile yumurtlayacagani sanmam kis uykusu gerekir
Bende zaten almayı düşünmüyorum. Nasıl bulacağımı bilmiyorum ama ararım yağmurdan sonraki güneşler de

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Yagnurdan sonra cik sansin varsa bulursun

Eren_Cool_But

Yumurta
Üye
Mersin'de yaşıyorum.
Mersin'de karınca kolonisi besleyebilir miyim ?
Nasıl kraliçe karınca bulabilirim ?
Mersin'e yakın değilim ama uçuşlar bitmedi ama son uçuşlar oluyor ben farketmeden kraliçe buldum şans işi ama dua edersen şansın artar

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Bende zaten almayı düşünmüyorum. Nasıl bulacağımı bilmiyorum ama ararım yağmurdan sonraki güneşler de
hobiye ilk başlarda mutlaka karınca çiftliğim kanalında uzun bir gezinti yapmalısın. tuğkan abi her detayı ile hobiyi güzel bir şekilde anlatıyor. önce videoları izlemeni tavsiye ederim kafana takılan bir şey burda sorabilirsin seve seve yardım edebiliriz. şimdiden keyifli hobiler. umarım güzel bir başlangıcınız olur.

Nigger

Yumurta
Üye
Bende almayı düşünmüyordum bu yaz ful aradım bulamayınca aldım illa alcaksan
UndergroundAntWorld ve antstore turkey deneyimlediğim yerler canlı yem ve daha bir çok malzeme için tavsiye ederim

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Undergroundantworld ben tavsiye etmiyoruz bir kac kisi kaziklanmis alacaksa yuz yuze bir saticidan koloni almasi daha mantikli

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
mart nisan mayıs aylarında messor uçuşları oluyor şansınıza göre çok fazla denk gelebilir veya gelmeyebilir nemi fazla ve sıcak günlerde arayın şansınız artar messor türü hasatçı karınca ondan bulursanız rahat edersiniz başlangıç türlerinden ve kolay bir tür

KAANDBK01

Larva
Üye
UndergroundAntWorld ve antstore turkey deneyimlediğim yerler canlı yem ve daha bir çok malzeme için tavsiye ederim
kraliçeyi undergroundantworld almayın. çünkü kraliçelerin çoğunu daha döllenmeden yuva ağızından alıp kanatlarını kopararak satıyolar

Nigger

Yumurta
Üye
kraliçeyi undergroundantworld almayın. çünkü kraliçelerin çoğunu daha döllenmeden yuva ağızından alıp kanatlarını kopararak satıyolar
Bilmiyrdum uyardığın için teşekkür ederim daha önce bir arkadaşım ve ondan yaklaşık bir ay kadar sonra ben aldım şuan ikimizinde companatus kolonisi 50-60 işçiyi buldu

ateş

Yumurta
Üye
Bende Almayı Düşünmüyorum Genelde Alındığı Zaman Heyecanı Kaçıyor
Ve Gelenlerin Yumurtası Falan Oluyor Ama Güzel Olmuyor Ondan
Sıfırdan Alıp Heyecanla Beslemek Daha Zevk Ve Hobiye Başlamamın Hedefide Bu

ateş

Yumurta
Üye
hobiye ilk başlarda mutlaka karınca çiftliğim kanalında uzun bir gezinti yapmalısın. tuğkan abi her detayı ile hobiyi güzel bir şekilde anlatıyor. önce videoları izlemeni tavsiye ederim kafana takılan bir şey burda sorabilirsin seve seve yardım edebiliriz. şimdiden keyifli hobiler. umarım güzel bir başlangıcınız olur.
Tüm Videolarını İzledim
Yeni Videonun Gelmesini Bekliyorum İnsta da Gördüm Hafta Sonu yada Hafta Sonuna Yakın Video Geliyor