Bende zaten almayı düşünmüyorum. Nasıl bulacağımı bilmiyorum ama ararım yağmurdan sonraki güneşler deHosgeldin oncelikle koloni alabilirsin ama tavsiyem degil cunku kendim bulup beslemek daha iyi fakat su anda fazla ucus olmuyor olan sehirler var ama bulabilirsen ne mutlu fakat bulsan bile yumurtlayacagani sanmam kis uykusu gerekir
Mersin'e yakın değilim ama uçuşlar bitmedi ama son uçuşlar oluyor ben farketmeden kraliçe buldum şans işi ama dua edersen şansın artarMersin'de yaşıyorum.
Mersin'de karınca kolonisi besleyebilir miyim ?
Nasıl kraliçe karınca bulabilirim ?
hobiye ilk başlarda mutlaka karınca çiftliğim kanalında uzun bir gezinti yapmalısın. tuğkan abi her detayı ile hobiyi güzel bir şekilde anlatıyor. önce videoları izlemeni tavsiye ederim kafana takılan bir şey burda sorabilirsin seve seve yardım edebiliriz. şimdiden keyifli hobiler. umarım güzel bir başlangıcınız olur.Bende zaten almayı düşünmüyorum. Nasıl bulacağımı bilmiyorum ama ararım yağmurdan sonraki güneşler de
Bende almayı düşünmüyordum bu yaz ful aradım bulamayınca aldım illa alcaksanBende zaten almayı düşünmüyorum. Nasıl bulacağımı bilmiyorum ama ararım yağmurdan sonraki güneşler de
kraliçeyi undergroundantworld almayın. çünkü kraliçelerin çoğunu daha döllenmeden yuva ağızından alıp kanatlarını kopararak satıyolarBende almayı düşünmüyordum bu yaz ful aradım bulamayınca aldım illa alcaksan
UndergroundAntWorld ve antstore turkey deneyimlediğim yerler canlı yem ve daha bir çok malzeme için tavsiye ederim
Bilmiyrdum uyardığın için teşekkür ederim daha önce bir arkadaşım ve ondan yaklaşık bir ay kadar sonra ben aldım şuan ikimizinde companatus kolonisi 50-60 işçiyi buldukraliçeyi undergroundantworld almayın. çünkü kraliçelerin çoğunu daha döllenmeden yuva ağızından alıp kanatlarını kopararak satıyolar
Bende Almayı Düşünmüyorum Genelde Alındığı Zaman Heyecanı KaçıyorBende almayı düşünmüyordum bu yaz ful aradım bulamayınca aldım illa alcaksan
UndergroundAntWorld ve antstore turkey deneyimlediğim yerler canlı yem ve daha bir çok malzeme için tavsiye ederim
Tüm Videolarını İzledimhobiye ilk başlarda mutlaka karınca çiftliğim kanalında uzun bir gezinti yapmalısın. tuğkan abi her detayı ile hobiyi güzel bir şekilde anlatıyor. önce videoları izlemeni tavsiye ederim kafana takılan bir şey burda sorabilirsin seve seve yardım edebiliriz. şimdiden keyifli hobiler. umarım güzel bir başlangıcınız olur.
eski karınca videolarından bahsediyor yenileri değil rehber videolarını izlemen lazımTüm Videolarını İzledim
Yeni Videonun Gelmesini Bekliyorum İnsta da Gördüm Hafta Sonu yada Hafta Sonuna Yakın Video Geliyor