Teşekkür ederim yanıtın için ♥️Türü hakkında bilgi veremiyorum.
Ama herhangi bir besin takviyesine gerek yok yine tabi cinse göre değişebilir.
Karanlık ve titreşimsiz ortamda dursun 1 hafta kadar ama hiç açma.
Stresi azalacaktır o şekilde.
İlk işçilerin çıkması konusunda bişey söylemek doğru olmaz 30 günde sürebilir 40 günde değişkenlik gösterir yani.
Sevgilerle ☺️
Camponotus kraliçesi, tür tespiti bu fotoğraftan yapılamaz. 1 hafta içinde hiç strese sokmazsan ve bakmazsan ilk işçisi çıkar diye düşünüyorum, sonra zaten diğerleri de çıkar. İlk işçi çıktıktan 2 gün sonra canlı yem(un kurdu, buffalo kurdu, morio kurdu) kraliçenin yaklaşık olarak yarısı boyutunda verebilirsin.Türü ve bakımı hakkında bilgi alabilir miyim? İlk işçiler ne zaman çıkmaya başlar? Uzun yoldan geldi, stres oldu. Biraz şekerli su veya protein vermeli miyim ?
Teşekkür ederim yanıtın için.Camponotus kraliçesi, tür tespiti bu fotoğraftan yapılamaz. 1 hafta içinde hiç strese sokmazsan ve bakmazsan ilk işçisi çıkar diye düşünüyorum, sonra zaten diğerleri de çıkar. İlk işçi çıktıktan 2 gün sonra canlı yem(un kurdu, buffalo kurdu, morio kurdu) kraliçenin yaklaşık olarak yarısı boyutunda verebilirsin.
Aldığım kişi de tür olarak aynısını demişti banaSırtındaki kızıllıktan ve thorax şeklinden yola çıkarak tür tahmini yapmak istiyorum. Bence Camponotus Festai