en aklıma yatan bu şuanlık ama kraliçe için zamanımForumun isminde de olduğu gibi kraliçe karınca bularak bir koloni kurabilirsiniz. Etraf kirlenmeyecektir. Sadece koloni geliştiği zaman outworld denen besleme yaptığınız kısımda çöpler birikecektir. Onları da çok zahmete girmeden temizleyebilirsiniz.
Kendim henüz deneme fırsatı bulamadım kraliçeye denk gelemediğim için önceki sezon. Kolonisi olan arkadaşlar zevkli olduğunu söylüyor. Tavsiye edilir.
Bulabilirseniz bir adet Dev Afrika Salyangozu veya bir hamster bakabilirsiniz. Bulundukları kutu/kafes biraz kirleniyor ama temzliği çok zor olmuyor.En aklıma yatan bu şuanlık ama kraliçe için zamanım yok.
Hamam böceği biraz tiksindiriyor beni şahsen, salyangozda öyle ama hamster biraz iyi gibi.Bulabilirseniz bir adet Dev Afrika Salyangozu veya bir hamster bakabilirsiniz. Bulundukları kutu/kafes biraz kirleniyor ama temzliği çok zor olmuyor.
Böceklerden tiksinmiyorsanız bir adet Madagaskar Hamamböceği bakabilirsiniz. Büyük boyutlara ulaşıyorlar. Yabancı hobiciler arasında yaygındır bakımı.
Merhabalar zamanın yok derken, kraliçe aramak için zamanım yok diyorsanız mart nisan döneminde yağmurlarla birlikte yolda yürürken bile çok rahat denk gelebilirsiniz. Eğer ki ilgilenmek için zamanım yok diyorsanız ne yazık ki canlı besleme hobisi size uygun değil. Tüm canlılar besleme, temizlik, bakım gibi konularda zaman ayırmanızı gerektirir.en aklıma yatan bu şuanlık ama kraliçe için zamanım
Bulmak için zamanım yok çalışıyorum yürüyüş bile yapmıyorum...Merhabalar zamanın yok derken, kraliçe aramak için zamanım yok diyorsanız mart nisan döneminde yağmurlarla birlikte yolda yürürken bile çok rahat denk gelebilirsiniz. Eğer ki ilgilenmek için zamanım yok diyorsanız ne yazık ki canlı besleme hobisi size uygun değil. Tüm canlılar besleme, temizlik, bakım gibi konularda zaman ayırmanızı gerektirir.
Dm atabilir misin bir kaç birsey danışmak isterim.Balık karides kerevit salyangoz vs . Bu tür bir hobi düşünebilirsiniz.
Ben 25 den fazla tür besliyorum
Kraliçe işi şans işi bence. Hobiyi bırakırken 8-10 kolonim vardı hiç birini arayarak bulmadım. Bir iki ay kraliçe aradım yok kafayı yiyicem. Bir gün eşim çantasını yatağa attı bir baktım içinden kımıl kımıl bir şey çıkıyor ilk camponotus kraliçemi böyle buldum. Messorları bakkaldan eve dönerken bina duvarında buldum. Noduslar iş yerinde yemek yerken masaya üşüştü. Bazen kendi ayağıyla geliyorlar.Bulmak için zamanım yok çalışıyorum yürüyüş bile yapmıyorum...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Dm atabilir misin bir kaç birsey danışmak isterim.
hocam size çok şansa gelmiş ama bana benim şansım ile hiç birşey olmaz emek sarfedicem yada alacam.Kraliçe işi şans işi bence. Hobiyi bırakırken 8-10 kolonim vardı hiç birini arayarak bulmadım. Bir iki ay kraliçe aradım yok kafayı yiyicem. Bir gün eşim çantasını yatağa attı bir baktım içinden kımıl kımıl bir şey çıkıyor ilk camponotus kraliçemi böyle buldum. Messorları bakkaldan eve dönerken bina duvarında buldum. Noduslar iş yerinde yemek yerken masaya üşüştü. Bazen kendi ayağıyla geliyorlar.
Nisan mayıs ayında yağmurdan sonra 30 dk lığına yürüyüşe çıkın zaten önünüze geleceklerdir heralde o kadsr yoğun deilsinizdirhocam size çok şansa gelmiş ama bana benim şansım ile hiç birşey olmaz emek sarfedicem yada alacam.