Selamlar, 1.5 hafta önce 20 litrelik bir tank kurdum. tankın içinde hmpk betta, 1 çift fullblack lepistes 1 çift endler lepistes ve çöpçü vatoz vardı. tank anubias ve mangrow kökü koydum, filtre olarak SOBO WP 303h askı filtre kullanıyorum. suyum ilk önce kökün salınımından dolayı sarardı ve bir süre sonra bulanmaya başladı aşırı bir şekilde. neyse günlük filtre elyaf temizliği su değişimi derken bulanıklığı çözüyorum. Betta hediye olduğu için ve komünite tankında diğer balıklardan rahatsız olduğunu düşünerek 8 litrelik ayrı bir tanka aldım. tankta 2 adet dekor taş, siyah kum var. balık aşırı şekilde kuyruk kısıyor ve dipte duruyor. aceleye geldiği için tanka iç filtre takıp crystalpro markasının aqua clear ve bacto feed ilaçlarını atıp akvaryumu 2-3 saat döndürdüm. daha sonrasında filtreyi cıkarttım balıgı ekledim. suya adapte olamamasının PH değeri olduğunu düşünüyorum cunku diğer tankta anubias + mangrow kökü PH ı düşürüyor. ve sorunu bundan varsayarak bettanın tankına 1 mangrow kökü ekledim. sizce sebebi ne olabilir?